GL ansætter ny direktør

Pressemeddelelse
 
Kristian Lysholt Mathiasen bliver ny direktør i Gymnasieskolernes Lærerforening. Kristian kommer med erfaring som fagforeningsdirektør, senest som direktør i Farmakonomforeningen.

15. januar 2023 sætter den 46-årige antropolog Kristian Lysholt Mathiasen sig i direktørstolen i GL. Kristian kommer fra en stilling som direktør i Farmakonomforeningen, hvor han de seneste fem år har stået i spidsen for den udvikling og strategiproces, som Farmakonomforeningen har været igennem. 

Inden da har Kristian bl.a. været direktør hos Danske Fodterapeuter og projektleder i Rigsrevisionen. 

"Både GL's medlemmer, tillidsrepræsentanter, hovedbestyrelse og sekretariat kan glæde sig til, at Kristian tiltræder. Jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet tiltrække en så dygtig leder som Kristian med et stort netværk i fagbevægelsen," siger Tomas Kepler, formand for GL, og fortsætter: "Jeg har fået indtrykket af en leder, som er optaget af kulturen i organisationen; en leder, som med en stærk fagforeningsidentitet i rygsækken vil kaste megen energi i hurtigt at få tæt føling med medlemmernes arbejdsforhold, og som også vil lykkes med det."

Kristian Lysholt Mathiasen.jpg

Kristian Lysholt Mathiasen bliver ny direktør i Gymnasieskolernes Lærerforening

"Jeg kommer ud af en gymnasielærerfamilie, så jeg har fulgt hvervet gennem mange år. Gymnasielærerne udfører et af de vigtigste job, og de får ikke nok anerkendelse for det. Jeg ser frem til at få lov til at arbejde sammen med og for gymnasielærerne. GL har et af de stærkeste TR-netværk, og det er en forening med mange engagerede og dygtige medlemmer og medarbejdere. Jeg glæder mig til at komme med på holdet", siger Kristian Lysholt Mathiasen.​​

Emner:  
Interessent: