Bevar HF - tre personlige historier

 
 
​Se tre videofortællinger med nuværende og tidligere HF-kursister, der understreger, at hf skal bevare sit modne studiemiljø med direkte adgang til alle videregående uddannelser.

​Se tre videofortællinger med nuværende og tidligere HF-kursister, der understreger, at hf skal bevare sit modne studiemiljø med direkte adgang til alle videregående uddannelser.

hffilm-billede.png

Helle Rabøl Hansen: Fra skoletræt til videnskabsnørd - med HF som springbræt.

Fra skoletræt til videnskabsnørd - med HF som springbræt.

Helle Rabøl Hansen var skoletræt i folkeskolen. Senere fik hun appetit på uddannelse, og via HF's særlige studiemiljø kom hun ind i den akademiske verden, hvor hun i dag er jurist og ph.d. i pædagogisk psykologi. Se hele interviewet her: https://www.youtube.com/watch?v=9S97Mlo-SGw

Posted by Gymnasielærer on Tuesday, May 3, 2016

Jakob Miller: Fra soldat til HF-studerende

Fra soldat til HF-studerende - hør Jakob Millers historie

Fra soldat til HF-studerende - Jakob Miller færdiggør HF på KVUC til sommer. Han vil gerne læse matematik og økonomi på universitetet og er glad for, at det i dag er muligt med den 2-årige HF. Vi håber, at regeringen dropper deres forringelser af HF i reformudspillet, så erfarne unge i fremtiden også har en fornuftig vej til universitetet.

Posted by Gymnasielærer on Wednesday, May 4, 2016

Martin Fritzen: Fra narkoman til HF-student og nu pædagogstuderende

Fra narkoman til HF-student og nu pædagogstuderende

Fra narkoman til HF-student. For Martin Fritzen var det "fuldstændig uvirkeligt", at det skulle lykkes at tage en gymnasial uddannelse - endda med et flot snit på 11,6. På HF mødte Martin dedikerede lærere og et inspirerende studiemiljø med "forskellige elever med mange forskellige kompetencer og potentialer". Nu studerer Martin til pædagog. GL mener, at vi skal værne om HF's særlige studiemiljø. Det er blandt andet et resultat af, at eleverne er lidt ældre, når de starter. Derfor skal man ikke kunne optages direkte fra 9. klasse, som regeringen har foreslået.

Posted by Gymnasielærer on Tuesday, May 17, 2016
Emner: Uddannelsespolitik; Gymnasiereform 2016
Interessent: