Nyt GL solidaritetsprojekt i Georgien

 
 
GL har d. 22. maj 2017 fået besked om, at vores ansøgning om nyt solidaritetsprojekt i Georgien er godkendt.

​​​GL har søgt og nu fået en bevilling på ca. ½ mio. kr. fra Udenrigsministeriets Naboskabspulje via CISU (Civilsamfund i Udvikling) til et samarbejde med den georgiske gymnasielærerorganisation, ESFTUG. Projektets formål er at fremme demokratisk skoleudvikling og bidrage til at opbygge uddannelsespolitisk kapacitet i Georgien. Planen for projektet er følgende:

Georgien skole 2a.jpg 

Projektet skydes i gang med besøg fra GL's georgiske samarbejdspartner. Herefter gennemfører de danske lærere to og to ét af de fire seminarer i Georgien. Alle seminarer bliver afholdt i nærheden af Tblisi, og der deltager 40 georgiske lærere og repræsentanter fra ESFTUG på hvert seminar. De danske lærere har ansvaret for at planlægge og gennemføre et af de fire seminarer i samarbejde med den georgiske lærerforening. Seminarerne foregår på engelsk, og der vil være tolkning til/fra georgisk.

Georgien.jpg 

GL har søgt efter lærere, der ønsker at medvirke, og som har deres skoles støtte til at gå ind i projektet, således at eleverne på de danske skoler også kan få udbytte af, at skolen har en lærer, der medvirker i projektet. GL har ny udvalgt de 8 lærere der skal medvirke, hvis projektet godkendes. 

Yderligere oplysninger om projektet kan fås hos Sine Rønberg Hansen i GL's sekretariat på tlf.: 33 29 09 69 eller på srh@gl.org.

Se revideret projektbeskrivelse her: Resubmission application.pdf

 

Seminarer

  • Skoledemokrati
  • Evaluerings- og feedbackkultur
  • Brug af it i undervisningen
  • Elevcentreret undervisning

 

Vilkår for at deltage i projektet

De danske lærere, der deltager skal medvirke under de georgiske samarbejdspartnernes besøg i Danmark samt planlægger og afholder ét af de fire seminarer, hvor man skal regne med 7 rejsedage i alt.

Rejse, ophold og kost bliver dækket af projektet. Herudover bliver der ydet en delvis tidskompensation på 12,5 á 375 kr. til skolen, for at læreren er bortrejst. Det er op til læreren og skolen at aftale, hvordan den resterende tid dækkes.

Emner: Internationalt; International nyhed
Interessent: