Munkensdam Gymnasium: Udtalelse fra lærere og ledelse

 
 
Eleverne på Munkensdam Gymnasium har i dag foretaget en undervisningsnedlæggelse i protest mod de planlagte nedskæringer på uddannelsesområdet. Lærere og ledelse deler elevernes bekymring over de uundgåelige kvalitetsforringelser, som de markante nedskæringer medfører generelt , samt for om mindre gymnasier i udkantsområder vil kunne overleve og fortsat tilbyde uddannelsesmuligheder for unge her. Vi skal derfor opfordre Folketinget til at tage elevernes og den samlede uddannelsessektors bekymringer alvorligt.

Eleverne på Munkensdam Gymnasium har i dag foretaget en undervisningsnedlæggelse i protest mod de planlagte nedskæringer på uddannelsesområdet.

Lærere og ledelse deler elevernes bekymring over de uundgåelige kvalitetsforringelser, som de markante nedskæringer medfører generelt, samt for om mindre gymnasier i udkantsområder vil kunne overleve og fortsat tilbyde uddannelsesmuligheder for unge her.

Eleverne på Munkensdam Gymnasium har i dag foretaget en undervisningsnedlæggelse i protest mod de planlagte nedskæringer på uddannelsesområdet.

Lærere og ledelse deler elevernes bekymring over de uundgåelige kvalitetsforringelser, som de markante nedskæringer medfører generelt , samt for om mindre gymnasier i udkantsområder vil kunne overleve og fortsat tilbyde uddannelsesmuligheder for unge her.

Vi skal derfor opfordre Folketinget til at tage elevernes og den samlede uddannelsessektors bekymringer alvorligt.

29. oktober 2015

Emner:  
Interessent: