Uddannelsesalliancen i aktion mod besparelser

Nyhed
 
Uddannelsesalliancen, der består af over 40 organisationer - heriblandt GL, kalder i dag til aktion mod nedskæringerne i uddannelsessektoren. Det sker i forbindelse med, at finansminister Kristian Jensen kl. 16 er kaldt i åbent samråd i Folketinget om uddannelsesbesparelserne.

​​ Uddannelsesalliancen markerer modstanden dagen igennem med opslag på Facebook og Twitter, og alle opfordres til at deltage med egne opslag på Facebook og Twitter om konsekvenserne af nedskæringerne og sende dem til @Kristian Jensen med tagget #Stop2pct.

Pengebillede.png 

Forud for samrådet opfordrer Uddannelsesalliancen til at møde op foran Christiansborg kl. 15.00 og deltage i en lang menneskekæde mod nedskæringerne. Deltagelse forudsætter, at det kan lade sig gøre uden at gå ud over arbejdet.

​Det er et vigtigt initiativ, Uddannelsesalliancen har søsat i dag. Vi mærker alle, hvordan de senere års massive besparelser har ramt uddannelserne med kvalitetstab i form af bl.a. fyringer af lærere. Det betyder, at de resterende lærere får mindre og mindre tid til at hjælpe den​ enkelte elev og skabe god og velforberedt undervisning. Det er et stort tab. Derfor skal vi samlet sige stop for denne visionsløse uddannelsespolitik nu. Det er de unge, der er fremtiden. Det er dem, vi skal satse på og investere i,

​​​​siger Annette Nordstrøm Hansen, formand for Gymnasieskolernes Lærerforening
Emner: Uddannelsespolitik
Interessent: