Konkurrence: Kan du vise, hvad kvalitet i gymnasieuddannelserne er?

 
 
Vis resten af Danmark, hvad nedskæringer betyder for din uddannelse!

Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) indbyder gymnasielærere og gymnasieelever på stx, hhx, htx, hf og eux til at vise, hvad kvalitet i gymnasieuddannelserne er.

Du, dine klassekammerater og dine lærere ved, hvad der er god undervisning, hvornår du lærer noget, og hvordan relationen mellem lærer og elev er afgørende for, hvor dygtige eleverne bliver.

Men kvaliteten i gymnasieuddannelserne er presset, fordi regeringen fra 2016-2019 vil skære 5% på hhx, 8% på hf og htx og 11% på stx pr. elev. De store nedskæringer rimer ikke på reform og kvalitet.

Konkurrence-illustration.png 

Vis resten af Danmark, hvad nedskæringer betyder for din uddannelse!

Du vælger formen: Fremstil en video og offentliggør den på Facebook eller You Tube, udform en plakat, en grafik til SoMe, et debatindlæg (som bringes i dags- eller lokalpressen eller i digitale nyhedsmedier), gennemfør streetart, som du dokumenterer digitalt – eller hvad du eller I finder på af kreative ideer! I kan deltage med alle de indlæg, I vil.

Omdrejningspunktet er, at du/I viser omverdenen, at det er afgørende, at regeringen værner om det danske uddannelsessystem i stedet for at udhule det.

Del dit bidrag med GL via mail gl@gl.org, mærket #stopnedskæringer. Blandt de indlæg, vi har modtaget senest fredag den 18. november 2016 kl. 12., udpeges en vinder.

Præmien er 25.000 kr., som kan anvendes til gavn for klassen/holdet, lærerkollegiet eller skolen.

Vinderen offentliggøres den 28. november 2016. GL forbeholder sig ret til at bruge de indsendte forslag i GL's kampagne mod nedskæringer i gymnasieuddannelserne.

Emner:  
Interessent:  

​Download konkurrenceinfo: Nedskæringskonkurrence.pdf