Brug GL til karrieresparring

 
 
​​

F​å in​dividuel karrieresparring – for dig i job

Du kan booke en individuel samtale om karrieresparring i GL. Karrieresparring er for dig, der arbejder som gymnasielærer og gerne vil have sparring om de næste skridt i dit arbejdsliv. Fx hvis du er nysgerrig på, hvilke mulige kompetencer du har som gymnasielærer eller om jobperspektiver indenfor eller udenfor gymnasiesektoren.

GL's medlemmer i arbejde kan bo​oke tid til karrieresparring ved at skrive til karriere@gl.org.

Du kan vælge mellem forskellige former for samtale: Samtalen kan være virtuel og foregå via GL's virtuelle mødemodul. Perioden med nedlukning af Danmark og dermed af GL har vist, at de virtuelle karrieresamtaler både fungerer særdeles godt og kan være en fordel i forhold til transport​tid. Du kan også vælge et fysisk møde, hvor samtalen enten foregår i GL på Vesterbrogade 16 i København eller i Århus på fastsatte datoer. ​I Århus kan du få karrieresparring den 19. marts og den 28. maj 2024​​,​ og samtalen foregår i Magistrenes A-kasses lokaler på Åboulevarden 23, 2. sal, 8000 Aarhus C. Bemærk dog, at der er lukket for karrierevejledning i juli måned. Du er velkommen til ​ karrierevejledning igen fra 1. august.

For at forberede samtalen bedst muligt, skal du inden samtalen udfylde dette skema  og sende det til karriere@gl.org.

Er du i opsagt stilling, ledig eller vikaransat, kan du benytte GL's karriererådgivning for ledige/vikaransatte medlemmer. Læs mere he​r.​​​

Du kan her lytte til podcasten "Næste skridt i dit arbejdsliv​ - karriererådgivning i GL".

GL omkring psykisk arbejdsmiljø og stress

GL kan hjælpe med viden og støtte, hvis I på skolen har problemer med det psykiske arbejdsmiljø eller hvis du eller kolleger oplever problemer med stress og mistrivsel. Læs mere her om psykisk arbejdsmiljø og om stress.


​Du kan ringe til GL

Du kan ringe til GL på 33 29 09 00, hvis du har spørgsmål om:

  • Kompetencer, karriere og arbejdsmarked
  • Formelle lærerkompetencer, pædagogikum, job i gymnasiesektoren
  • Kurser og efter-/videreuddannelse
  • Den statslige kompetencefond
  • Råd og vejledning om fodfæste på arbejdsmarkedet pga. helbredsproblemer​​​​​
Emner:  
Interessent:  

Skema til karrieresparing

Karrieresamtaleskema
F​or at forberede sparringen bedst muligt, skal du inden samtalen udfylde dette skema​ og sende det til karriere@gl.org.