Fælles forståelsespapir om arbejdsmiljø på erhvervsgymnasierne

Inspirationsmateriale; TR-nyt
 

​​​​​DEG-L og GL har udarbejdet et fælles forståelsespapir om arbejdsmiljø på erhvervsgymnasierne. Et forståelsespapir, der skal ses i lyset af de seneste års nedskæringer på skolerne. På trods af de fortsatte effekter af nedskæringerne ser vi frem mod mere ro om skolernes økonomi og et nyt grundlag for at afsøge mulighederne for samarbejder. Både lokalt og centralt.​​​​​

DEG-L og GL-a.png​​Det er vores håb, at I kan bruge forståelsespapiret som en anledning til lokalt at udvikle samarbejdet mellem tillidsrepræsentanter og ledere. Til at tage dialogen om, hvilke ønsker til forbedringer af arbejdsmiljøet og udviklingen af undervisningen parterne måtte have. Tilpasset den enkelte skole og de lokale forhold.

Som et led i samarbejdet organisationerne imellem deltager ledelsen fra henholdsvis​ DEG-L og GL på forårets arrangementer hos hinanden. Her vil vi drøfte det videre samarbejde med jer og med hinanden. Det vil sige på henholdsvis områdemøde for tillidsrepræsentanter på erhvervsgymnasierne den 5.-6. marts og på DEG's årsmøde den 21.-22. april 2020. 

Download det fælles forståelsespapir her: ​Forståelsespapir arbejdsmiljø DEG-L og GL.pdf​​

Emner: Tillidsrepræsentanter; Erhvervsuddannelser
Interessent: