Virtuelt netværksmøde 8. juni om brancheskift for ledige eller ikke-fastansatte gymnasielærere

 
 
Invitation

Mange ledige og ikke-fastansatte, der har uddannet sig til at ville være gymnasielærer, har i mange år haft svært ved at opnå enten fastansættelse eller tidsbegrænset ansættelse indenfor gymnasiesektoren. Set i lyset af de hårde fremtidsudsigter i sektoren inviterer GL's udvalg for ikke-fastansatte gymnasielærere til et virtuelt netværksmøde, hvor temaet omhandler mulighederne for et brancheskifte som gymnasielærer samt de udfordringer, der er forbundet med dette.

Vi får besøg af karriererådgiverne Henrik Schroll Graae og Lene Jørgensen fra Magistrenes A-kasse, som vil fortælle os mere om disse muligheder og udfordringer. Henrik og Lene har i samarbejde med GL hjulpet flere gymnasielærere videre til andre brancher.

Når man ikke er fast tilknyttet gymnasiesektoren og ønsker mere fremtidsholdbare vilkår i sit arbejde, kan dette møde være med til at give ny viden, inspiration og erfaringer til andre brancher, som kunne være relevant for et ønske om jobskifte til en forhåbentlig mere fremtidsholdbar løsning for dig og dit fremtidige arbejdsliv.  

 Mødet vil blive brugt på at tale om blandt andet:

  • Ansøgninger, kontakt og netværk
  • Inspiration, viden og erfaringer fra andre brancher
  • Henriks' og Lenes erfaringer om at bringe gymnasielærere videre i andre jobs
  • Sparring med hinanden omkring vores tanker og idéer til et brancheskift 

Foruden oplægget fra Henrik og Lene vil mødet også have fokus på de spørgsmål og udfordringer, deltagerne måtte stå med.

Sammen med Henrik og Lene kan vi hjælpe hinanden og gøre os klogere på et muligt brancheskift. Så har du brug for at sparre med karriererådgivere eller andre ligesindede gymnasielærere om mulighederne og udfordringerne ved et brancheskift, så er dette netværksmøde for dig.

Da det er et virtuelt netværksarrangement, som er afhængig af dialogen med og mellem deltagerne, opfordrer vi til, at alle deltager med en lyst til at dele og engagere sig i dialogen.

 

Tid: Onsdag den 8. juni 2022, kl. 16.00-17.00.

Sted/link: Virtuelt – link til mødet sendes til de tilmeldte 1-2 dage før mødet afholdes.

Tilmelding sker til IFA-udvalget i GL via ifaudvalget@gmail.com senest søndag den 5. juni.​


Emner: Ikke-fastansatte
Interessent: