IFA-nyt: Nyt IFA-netværk, IFA-seminar og kurser

IFA-nyt
 

​​Nyt netværk for ledige og ikke-fastansatte

GL's udvalg for ledige og ikke-fastansatte (IFA) har oprettet et nyt netværk for medlemmer, der enten er ledige eller ikke-fastansatte. Formålet er at styrke sammenholdet regionalt og nationalt og drøfte fælles faglige og personlige udfordringer.

Læs mere og tilmeld dig det virtuelle netværksmøde 23. september kl. 16.00 – 17.00 her

Få ledige pladser på IFA-seminar 2021​

Der er få ledige pladser tilbage på IFA-seminaret den 17.-18. september 2021 på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg. Du kan se programmet og tilmelde dig her.

Kurser om gymnasielæreres kompetencer i den offentlige forvaltning og på det private arbejdsmarked

GL tilbyder ledige og ikke-fastansatte kurser, der kan inspirere og åbne perspektiver for brug af gymnasielæreres kompetencer i jobs i den offentlige forvaltning og i små og mellemstore virksomheder på det private arbejdsmarked. Det sker i erkendelse af, at faldende ungdomsårgange kan gøre det svært at få foden indenfor som gymnasielærer i de kommende år:

Fra underviser til fagperson i den offentlige forvaltning
Kurset om gymnasielæreres kompetencer i den offentlige forvaltning finder sted fredag den 27. august kl. 9.00 – 16.00 og afvikles digitalt. Kurset er gratis, og tilmeldingsfristen er senest mandag den 23. august 2021. 
Læs mere og tilmeld dig her.

Skab værdi i små og mellemstore virksomheder
Kurset om gymnasielæreres kompetencer i små og mellemstore virksomheder afvikles virtuelt og løber af stablen over 5 kursusgange: mandag den 8. november og onsdag den 10. november 2021 kl. 9.00 -11.45. Mandag den 15. november, onsdag den 17. november og fredag den 19. november 2021 kl. 9.00 -11.45. Kurset er gratis, og tilmeldingsfristen er senest onsdag 3. november 2021.
Læs mere og tilmeld dig her


Emner: Ikke-fastansatte
Interessent: