IFA-nyt Karriererådgivning, Seminar og Valg til IFA-udvalg

IFA-nyt
 

Karriererådgivning

Som ikke-fastansat eller ledigt GL-medlem, kan du benytte dig af GL's tilbud om karriererådgivning hos MA. Du får din egen karriererådgiver, som du kan sparre med om kompetenceafklaring, mulige sporskifter, CV og ansøgningsmateriale samt mulighed for at søge støtte til kurser fra GL på op til 15.000 kr. – læs mere om tilbuddet, og se hvordan du tilmelder dig her.

På GL's hjemmeside kan du finde inspirationsmateriale, som du kan bruge til kompetenceafklaring og CV.
 

Spændende seminar for ikke-fastansatte og ledige 22.-23. september i Nyborg

GL afholder igen i år et seminar for ikke-fastansatte og ledige på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg.

Det faglige tema i år bliver "Sociale medier i undervisningen". Der vil være input til din undervisning, inspiration til store og små sporskifter, valg til udvalget for ledige og ikke-fastansatte (IFA), du får mulighed for at møde en rektor samt netværke med andre ikke-fastansatte.

Tilmeldingsfrist mandag 11. september 2023 – "Først-til-mølle" – tilmeld dig her.
 

Valg til IFA

Der er valg til udvalget for ikke-fastansatte – måske du har lyst til at blive en del af udvalget og være med til at påvirke forholdende for de ikke-fastansatte? Udvalget holder ca. 4 møder om året, og rådgiver GL's hovedbestyrelse i spørgsmål som har særlig interesse for ikke-fastansatte og ledige IFA

Valget afholdes på seminaret 22.-23. september 2023, men hvis du ikke har mulighed for at være til stede på seminaret, kan du stille op ved at sende dit kandidatur til GL kandidat og stillerliste.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Bülow på cb@gl.org eller telefon 33 29 09 22.​


Emner: Ikke-fastansatte
Interessent: