Info for ikke-fastansatte

 
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Det stående udvalg for ikke-fastansatte magistre er valgt blandt GL's ikke-fastansatte medlemmer og er rådgivende for GL's hovedbestyrelse.

Du er altid velkommen til at kontakte medlemmerne af det stående udvalg. Materialet fra seminarerne for ​​stående udvalg for ikke-​​​fastansatt​e​​ finder du her​.

​​

Nyheder og artikler for ikke-fastansatte​

 

 

Virtuelt netværksmøde 8. juni om brancheskift for ledige eller ikke-fastansatte gymnasielærerehttps://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/virtuelt-netværksmøde-om-brancheskift-.aspxVirtuelt netværksmøde 8. juni om brancheskift for ledige eller ikke-fastansatte gymnasielærere07-06-2022 22:00:00Invitation
IFA-seminarhttps://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/IFA-seminar.aspxIFA-seminar08-05-2022 22:00:00​​Spændende GL-seminar for ledige og ikke-fastansatte 23. september kl. 11.00 til 24. september kl. 13.45 i Nyborg på Sinatur Hotel Storebælt, hvor temaet i år bliver ”motivation”, og hvor der vil være fagligt input til din undervisning, inspiration til store og små sporskifter, og hvordan man passer på sig selv, når man ikke er i fast job.
IFA-nyt: Kurser og karrierestøtte til dighttps://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/IFA-nyt-16-11-2021.aspxIFA-nyt: Kurser og karrierestøtte til dig15-11-2021 23:00:00​Uddannelsestilbud til ikke-fastansatte og ledige
Info til rektorer om vikarerhttps://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/Info-til-rektorer-om-vikarer.aspxInfo til rektorer om vikarer15-09-2021 22:00:00Brev fra GL's udvalg for ikke-fastansatte til rektorer på de gymnasiale uddannelser.
IFA-nyt: Nyt IFA-netværk, IFA-seminar og kurser https://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/IFA-nyt-12-08-2021.aspxIFA-nyt: Nyt IFA-netværk, IFA-seminar og kurser 11-08-2021 22:00:00​Nyt netværk for ledige og ikke-fastansatte GL's udvalg for ledige og ikke-fastansatte (IFA) har oprettet et nyt netværk for medlemmer, der enten er ledige eller ikke-fastansatte. Formålet er at styrke sammenholdet regionalt og nationalt og drøfte fælles faglige og personlige udfordringer. Læs mere og tilmeld dig det virtuelle netværksmøde 23. september kl. 16.00 – 17.00 her
Valg til stående udvalg for ikke-fastansatte 2021https://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/Valg-IFA-2021.aspxValg til stående udvalg for ikke-fastansatte 202101-06-2021 22:00:00Meld dit kandidatur senest 17. september 2021.
Nyt netværk for ledige og ikke-fastansattehttps://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/Nyt-netvaerk-for-ledige-og-ikke-fastansatte.aspxNyt netværk for ledige og ikke-fastansatte20-05-2021 22:00:00​​I GL’s udvalg for ledige og ikke fastansatte (IFA) byder vi indenfor til fyraftensmøde ifm. et nyt netværk for vores medlemmer, der enten er ledige eller ikke-fastansatte. Netværket startes op efter ønske fra flere medlemmer med det formål, at IFA-medlemmer regionalt og nationalt får mulighed for et større sammenhold samt mulighed for at drøfte fælles faglige og personlige udfordringer.
Deltag i kurser om gymnasielæreres kompetencerhttps://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/Deltag-i-kurser-om-gymnasielaereres-kompetencer.aspxDeltag i kurser om gymnasielæreres kompetencer20-05-2021 22:00:00Med faldende ungdomsårgange og færre pensionsmodne på lærerværelserne kan det blive svært at få foden indenfor som gymnasielærer i de kommende år. GL tilbyder derfor ledige og ikke-fastansatte kurser, der kan inspirere og åbne perspektiver for brug af gymnasielæreres kompetencer i jobs i den offentlige forvaltning og i små og mellemstore virksomheder på det private arbejdsmarked.
GL-repræsentanter for de ikke-fastansattehttps://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/OmTRikkefastansattemedlemmer.aspxGL-repræsentanter for de ikke-fastansatteDe ikke-fastansatte medlemmer af GL vælger hvert andet år (nemlig i ulige år før 1. oktober) én tillidsrepræsentant pr. påbegyndt 50 medlemmer i geografisk afgrænsede områder, svarende til de tidligere amter samt Frederiksberg og Københavns kommuner.
IFA-materialehttps://www.gl.org/omGL/organisation/StaaendeUdvalg/IkkeFastansatte/Sider/IFA-materiale.aspxIFA-materialeHer på siden er samlet materialet fra møderne i det stående udvalg for ikke-​​​fastansatt​e​​.

Emner: Organisation; Stående udvalg; Ikke-fastansatte
Interessent: