Annette Nordstrøm Hansen ny formand for GL

Pressemeddelelse
 
Valget til GL’s hovedbestyrelse er netop offentliggjort, og to lister har sammen peget på Annette Nordstrøm Hansen som formand for GL.

Liste I med Annette i spidsen og Liste II med Sigrid Jørgensen i spidsen har indgået en konstitueringsaftale, som betyder, at Annette Nordstrøm Hansen bliver formand og Sigrid Jørgensen bliver 1. næstformand. Aftalen bygger på, at de to lister synes, der er behov for en ny ledelse og en ny politisk kurs i GL. Liste III får tilbudt en 2. næstformandspost.

Annette-Nordstrøm-Hansen--GL.jpg
Annette Nordstrøm Hansen bliver ny formand for GL

Annette Nordstrøm Hansen siger, at hun er glad for valget.

Liste 1 har fået et flot valg, og jeg glæder mig over den store fremgang. Især glæder det mig, at stemmeprocenten har været så høj; 54% er højt ved et bestyrelsesvalg i en fagforening.

Annette Nordstrøm Hansen ser frem til et godt og bredt samarbejde i hovedbestyrelsen.

Alle tre lister har under valget meldt ud, at de ønsker et bredt samarbejde, og jeg glæder mig til at stå i spidsen for dette samarbejde. Især glæder det mig, at der kommer fem nye ansigter i hovedbestyrelsen, hvoraf de fire er i trediverne. Der har været et stort generationsskifte blandt medlemmerne, og det er derfor dejligt, at de unge medlemmer også bliver præsenteret i hovedbestyrelsen. Det er dygtige og energiske folk.

Af konstitueringsaftalen fremgår det endvidere, at Annette Nordstrøm Hansen skal repræsentere GL i Akademikernes|AC's forhandlingsudvalg, Sigrid Jørgensen i Akademikernes|AC's bestyrelse, og Søren Kogsbøll i Pensionskassens bestyrelse.

Emner: Hovedbestyrelsen; HB-valg 2013
Interessent: