Gülay Sahin

 
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Kandidat-profilbillede ​​​​​​​​
Gülay Sahin
Skole: Høje Taastrup Private Gymnaisum
Alder​: 42 år
Fag:​ Historie og tyrkisk
​​​

Valgudtalelse​

Værdier

Værdighed, anstændighed og humanisme skal kendetegne GL's arbejde og der skal være plads og hjælp til alle undervisere. Vi skal tage os af de kolleger, der rammes af ledighed og fastholde GL's kollektive støtteordning som en solidarisk hjælp til medlemmer af GL.

Ledighed

GL skal stå stærkt, når det kommer til vejledningen af medlemmer, der bliver mødt af en afskedigelse. Alt for ofte oplever vi, hvordan der kan opstå uheldige situationer eller uklarhed i forbindelse med en opsigelse. For mange gymnasielærere er arbejdet en stor del af deres identitet og derfor er der behov for en fagforening, der er til stede, når det værste kan ske. Et specielt fokus bør være undervisere med få år tilbage inden pensionen. 

GL

Vi skal have en demokratisk og dialogsøgende fagforening. Der skal fortsat være stærke tilbud som gratis psykologsamtaler og GL skal arbejde tæt sammen med MA-kassen, så mulighed for at få målrettet karriererådgivning kan bibeholdes. GL skal tydeligt støtte op om medlemmers arbejde som gymnasielærere og vejledning i alternative jobmuligheder skal ikke opleves som en negligering af lærerhvervet. 

En demokratisk vej

Jeg vil arbejde for en ny vej indenfor GL – en ny vision for det demokratiske arbejde og for at nå vores mål sammen – i fællesskab. Nøgleordene er gennemsigtighed og åbenhed, hvis vi skal have et stærkt og demokratisk GL i fremtiden.


Emner:  
Interessent: