GL søger to konsulenter

 
 
Gymnasieskolernes Lærerforening søger to konsulenter, der brænder for gymnasieuddannelserne og gymnasielærerne.

​Gymnasieskolernes Lærerforening søger to konsulenter, der brænder for gymnasieuddannelserne og gymnasielærerne. Du skal være med til at styrke kvaliteten i uddannelserne og GL's indsats på skolerne i samarbejde med tillidsrepræsentanter og medlemmer.

 

Som konsulent i GL kommer du til at arbejde tæt sammen med GL's øvrige konsulenter, og du får mulighed for selv at påvirke dit arbejdsfelt. Der er udfordringer med implementering af nye arbejdstidsregler, planlægning af undervisningen og fremtiden for de gymnasiale uddannelser, så vi håber, du er løsningsorienteret. Du kommer til både at yde procesorienteret støtte til den centrale og lokale opgave- og interessevaretagelse, herunder hjælpe til i forhold til den daglige dialog på skolerne med tillidsrepræsentanter, lærere og ledere, og arbejde med politisk rådgivning.

Det er en stor del af sekretariatets arbejde at hjælpe medlemmerne og forhandle gode løsninger og fremme kvaliteten. Vi arbejder med rammerne for gymnasieuddannelserne, overenskomster samt uddannelseslovgivning. GL er en politisk organisation, hvor vi betjener de politisk valgte medlemmer.

Du kommer til at arbejde i GL's sekretariat på Vesterbro i København, men der vil være møder på gymnasierne.

Din profil

Du har erfaring som pædagogisk leder/uddannelsesleder eller som tillidsrepræsentant i gymnasiesektoren. Har du også erfaring med at facilitere processer, er det sikkert dig, vi leder efter. Især hvis du på en gymnasieuddannelse har været med til at gøre skolen bedre.

Du har gode formidlingsevner såvel skriftligt som mundtligt, er en stærk analytiker og er robust.

GL tilbyder

Gode løn- og arbejdsforhold efter intern AC-overenskomst.

Ansøgning

Send din ansøgning senest mandag den 16. marts 2015 til ec@gl.org. Skriv "Konsulent" i emnefeltet. Vi gennemfører samtaler i uge 12 og 13.

Ansøgningen vil blive behandlet fortroligt.

Yderligere oplysninger

Hos forhandlingschef Helge Mørch Jensen, telefon 33 29 09 24, e-mail hmj@gl.org, konsulent Therese Holter, telefon 33 29 09 36, e-mail th@gl.org  eller tillidsrepræsentant Pia Boisen, telefon 33 29 09 27, e-mail pb@gl.org.

GL er fagforening for gymnasielærere og -ledere. GL har til formål at virke til gavn for gymnasieuddannelserne og at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige og faglige interesser. GL er medlem af Akademikerne (AC) og har ca. 14.000 medlemmer. I sekretariatet er der 30 ansatte.

Emner: Organisation
Interessent: