Konsulent til overenskomstgruppen i GL

Job
 

Vil du arbejde for at forbedre gymnasielærernes arbejdsvilkår?

Vil du i tæt samarbejde med kollegerne i GL's sekretariat være med til at sikre, at det også i fremtiden er attraktivt at være gymnasielærer? Så er et job som konsulent i GL's overenskomstgruppe måske noget for dig.

Arbejdsopgaver

  • Rådgive medlemmer, der henvender sig om deres arbejdsforhold og forhandle vanskelige personsager med gymnasieskolerne
  • Bistå tillidsrepræsentanter i deres lokale arbejde
  • Undervise tillidsrepræsentanter på diverse kurser
  • Indgå i projekt om den organiserende fagforening
  • Udvalgsbetjening
  • Deltage i overenskomstforhandlinger

Din profil

Du er god til at samarbejde, så du kan indgå i konsulentgruppens arbejde med organisering, personsager, medlemsbetjening, forhandlingsopgaver, lov- og overenskomstfortolkning, betjening af GL's politiske udvalg etc.

Du har mod på at rådgive og undervise medlemmer med blik for etablering af handlekraftige fællesskaber på de enkelte gymnasier. Det vil være et plus, hvis du kender til facilitering af processer.

Du har flair for at arbejde i en politisk styret organisation. Hvis du kan tænke politisk og har erfaring med politisk betjening vil, det være en fordel.

Du er analytisk, og du er god til at formidle, såvel skriftligt som mundtligt.

Du har en relevant akademisk uddannelse, og måske har du erfaring fra en faglig organisation, et ministerium eller flere års erfaring som tillidsrepræsentant/pædagogisk leder fra et gymnasium.

 

GL tilbyder

GL tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver.

Du vil som konsulent i overenskomstgruppen opleve en hverdag med mange forskellige opgaver. Samtidig vil du opleve kolleger, der altid har tid til faglig sparring. Det er vigtigt for os at være gode kolleger og have et tæt samarbejde.

Vi lægger vægt på, at GL er en attraktiv arbejdsplads med et godt kollegaskab.

Du vil få gode løn- og arbejdsforhold efter intern overenskomst.

Ansøgning

Send din ansøgning senest den 9. september 2022 til job@gl.org. Skriv "Konsulent til overenskomstgruppen" i emnefeltet. Vi gennemfører samtaler i uge 37 og 38.

 

Yderligere oplysninger

Hos forhandlingschef Claus Schreiner Andersen telefon 53741973, e-mail csa@gl.org eller tillidsrepræsentant Christian Gynther Hansen, telefon 33290923, e-mail cgh@gl.org.​


Gymnasieskolernes
 Lærerforening er fagforening for gymnasielærere og -ledere. GL har til formål at virke til gavn for gymnasieud​dannelserne og at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige og faglige interesser. GL er medlem af Akademikerne (AC), er uafhængig af partipolitiske interesser og har knap 14.000 medlemmer. I sekretariatet er vi 33 ansatte. Læs mere på www.gl.org.

Emner:  
Interessent: