Har du politisk tæft, og vil du arbejde for gymnasielæreres arbejdsvilkår?

 
 
Så er du måske den konsulent, som Gymnasieskolernes Lærerforening søger

Der er et stort pres på de vilkår, som gymnasielærere tilbydes. Kunne du tænke dig at være med til at sikre, at det også i fremtiden er attraktivt at være gymnasielærer? Så er et job som konsulent i GL's overenskomstgruppe måske noget for dig.

Arbejdsopgaver                                                                   

Du skal:

  • rådgive medlemmer, der henvender sig, og du skal forhandle vanskeligere personsager med gymnasieskolerne
  • bistå tillidsrepræsentanter i deres lokale arbejde
  • tænke overenskomstvilkår politisk, så du kan rådgive GL's hovedbestyrelse og politiske udvalg.

IMG_0853.JPG 

Din profil

Du skal have flair for at arbejde i en politisk styret organisation. Hvis du kan tænke politisk og har erfaring med politisk betjening, herunder rådgive og skrive indstillinger til det politiske niveau, vil det være en klar fordel.

Du skal være god til at samarbejde, så du kan indgå i konsulentgruppens arbejde med personsager, medlemsbetjening, forhandlingsopgaver, lov- og overenskomstfortolkning, betjening af GL's politiske udvalg etc.

Du skal være analytisk, og du skal være god til at formidle, såvel skriftligt som mundtligt.

Du har en akademisk uddannelse, og måske har du erfaring fra en faglig organisation, et ministerium eller flere års erfaring som tillidsrepræsentant/pædagogisk leder.

GL tilbyder

GL tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver.

Du vil som konsulent i overenskomstgruppen opleve en hverdag, hvor der er fart på, men du vil samtidig opleve kolleger, som altid har tid til at lytte til dig. Vi sætter en ære i at være gode kolleger og samarbejde tæt.

GL er en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Det er en vigtig parameter, at de ansatte kan få arbejds- og privatliv til at hænge sammen.

Du vil få gode løn- og arbejdsforhold efter intern overenskomst.

Ansøgning

Send din ansøgning senest 20. april 2017 til cb@gl.org. Skriv "Konsulent" i emnefeltet. Vi gennemfører samtaler i uge 17.

Yderligere oplysninger

Hos forhandlingschef Claus Schreiner Andersen, telefon 53 74 19 73, e-mail csa@gl.org eller tillidsrepræsentant Casper Klink, telefon 33 29 09 20, e-mail: ck@gl.org

Gymnasieskolernes Lærerforening er fagforening for gymnasielærere og -ledere på stx, hf, hhx, htx og eux. GL har til formål at virke til gavn for gymnasieuddannelserne og at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige og faglige interesser. GL er medlem af Akademikerne (AC), er uafhængig af partipolitiske in­teresser og har ca. 14.500 medlemmer. I sekretariatet er vi 33 ansatte. Læs mere på www.gl.org.

Emner:  
Interessent: Tillidsrepræsentant