SCKK tilbyder sparring om MUS

 
 
SCKK (Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling) tilbyder gratis rådgivning om MUS.

​Har I brug for rådgivning og sparring om MedarbejderUdviklingsSamtaler?

SCKK (Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling) tilbyder gratis rådgivning om MUS og har i dette skoleår særligt fokus på gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner.

 

Gymnasier oplever ofte en række udfordringer i forhold til at få MUS til at være relevant og meningsfuld for både leder og medarbejder. Det handler fx om at den enkelte leder skal holde MUS med mange medarbejdere, om i hvilket fora man laver aftaler om kompetenceudvikling, hvordan man laver overskuelige udviklingsplaner og sikrer en opfølgning af dem. Disse udfordringer har SCKK arbejdet særligt med blandt andet i dialog med rektorer, undervisere og GL.

 

Hvad kan I få?

SCKK tilbyder at komme ud til et sparringsmøde, hvor de kan give gode råd og sparring om, hvordan I kan forbedre jeres MUS-proces, så I får mere ud af den.

 

SCKK har udviklet et fleksibelt basiskoncept for MUS, som er frit tilgængeligt og enten kan bruges som det er eller kan tilrettes den enkelte skole.

 

 

Læs mere og se cases 

 

Hvis I er interesserede i at høre mere, så ring til SCKK på 33 18 69 69

 

 

 

MUS – et redskab til at skabe attraktive og effektive arbejdspladser

MUS er et godt redskab til at medarbejdernes kompetenceudvikling bliver strategisk og systematisk. Når det lykkes, bliver der skabt et match mellem medarbejderens ønsker til faglig og personlig udvikling og arbejdspladsens behov. Men effekten af MUS kan være meget mere.

Emner:  
Interessent: