GL på Folkemødet 2015

 
 
GL markerer sig i debatten på Folkemødet, bl.a. med en debat om gymnasiet arrangeret sammen med Politiken, Danske Gymnasier og Danske Erhvervsskoler-Lederne.

For tredje år i træk er GL til stede på Folkemødet i Allinge, der løber fra 11.-14. juni. I år er GL med til at arrangere tre debatter. Sammen med Politiken, Danske Gymnasier og Danske Erhvervsskoler-Lederne blænder vi lørdag op for en debat om, hvad man kan bruge sin studenterhue til. Formændene for elevorganisationerne kommer på scenen og bliver interviewet af Politikens uddannelsesredaktør Jacob Fuglsang. Det samme gør repræsentanter for de videregående uddannelser og erhvervslivet.

fm14-hovedscene.jpg 

Derudover afvikler GL sammen med de øvrige organisationer i DUS - Danske Underviserorganisationers Samråd - to debatter.  Den første torsdag eftermiddag, hvor DUS og Norden i Fokus kaster lys over, hvordan uddannelserne kan dæmme op for radikalisering og ekstremisme i ungdomsmiljøer. Blandt oplægsholderne er den norske professor Lars Løvlie, der har skrevet om tragedien i Oslo og på Utøya.

Fredag morgen sætter DUS fokus på sårbare børn og unge i uddannelserne. Hvad gør vi for at hjælpe de sårbare børn og unge? Hvilke udfordringer og muligheder for at løse dem står vi over for som undervisere? Blandt oplægsholderne er Poul Nyrup Rasmussen, protektor for foreningen Det Sociale Netværk. Journalist Martin Krasnik styrer ordet og debatten.

Læs mere om GL's arrangementer her:

 

Kan jeg bruge min hue?
13. juni 10:00 - 11:00

Arrangører: Politiken, Danske Erhvervsskoler-Lederne, Danske Gymnasier og Gymnasieskolernes Lærerforening.

 

London - Madrid - Oslo - Paris - København...
11. juni 15:00 - 16:00

Arrangører: Norden i Fokus og DUS - Danske Underviserorganisationers Samråd.

 

Sårbare børn og unge
12. juni 09:00 - 10:15

Arrangør: DUS - Danske Underviserorganisationers Samråd.

 

Derudover deltager GL's formand i en række debatter som paneldeltager. 

 

Emner: Folkemødet; Folkemødet 2015
Interessent: