Sammen er vi stærkest

Podcast
 
Medvirkende: Tillidsrepræsentant Manisha De Montgomery Nørgård og arbejdsmiljørepræsentant Anne Dorte Fridberg, Frederiksberg hf-kursus, og Ditte Rask, arbejdsmiljøkonsulent i GL.
Vært: Lars Prestien, GL.
Teknik og lyd: Jakob Flygare, GL.​

​​Tip!​​​
Du kan høre GL's podcasts ​​​i kanalen "GL Pas​siar" på din mobil - fx i podcast app'en til hhv. Android og iPhone.​​

​Om podcasten

TR-AMR samarbejdet​​

Tillidsvalgte skal arbejde tættere sammen om at sikre gymnasielærere bedre vilkår på skolerne, fastslår GL i ny arbejdsmiljøstrategi. På Frederiksberg hf-kursus har tillidsrepræsentant (TR) Manisha De Montgomery Nørgård og arbejdsmiljørepræsentant (AMR) Anne Dorte Fridberg fundet sammen i et tættere samarbejde.

Det udfolder sig især om det psykiske arbejdsmiljø, hvor de to tillidsvalgte giver udtryk for, at det er en stor styrke at være fælles om at drøfte problemstillinger og sammen kunne byde ind med løsningsforslag over for ledelsen.

Desuden er det godt at være sammen om at forberede SU-møder og lægge strategi for, hvordan man kan tackle eventuelt opståede problemstillinger som medarbejdergrupper, understreger de to tillidsvalgte.

Både Manisha og Anne Dorte tilslutter sig GL’s mål om at opbygge og facilitere netværk for arbejdsmiljørepræsentanter, som kan mødes og i fællesskab udveksle erfaringer, problemstillinger og løsningsforslag i arbejdsmiljøarbejdet på tværs af gymnasieskolerne.

Derudover foreslår de to tillidsvalgte, at GL kan arbejde for at støtte yderligere op om SU-arbejdet med råd og anbefalinger til, hvordan man kan arbejde mere målrettet med arbejdsmiljøet i SU.​​


Citater fra podcasten​

Samarbejdet har klart styrket mit blik for det psykiske arbejdsmiljø, som især er dér, hvor vores samarbejde folder sig ud. Det at have et ekstra blik på og være fælles om at se på det psykiske arbejdsmiljø, det har været enormt vigtigt

Tillidsrepræsentant Manisha De Montgomery Nørgård, Frederiksberg hf-kursus

Samarbejdet har hjulpet mig rigtig meget. Når jeg har en samtale med én, som har det hårdt psykisk, er nedbrudt og på vej til at blive sygemeldt på grund af fx stress, så har det været godt at have Manisha at sparre med i forhold til, hvilke konkrete tiltag vi kan byde ind med og foreslå ledelsen, at vi kan arbejde med sammen med medarbejderen​

Arbejdsmiljørepræsentant Anne Dorte Fridberg, Frederiksberg hf-kursus​
Emner: Sygdom
Interessent: Tillidsrepræsentant