Ny hjemmeside

Nyhed
 
GL lancerer en moderniseret og mobilvenlig hjemmeside med et frisk og let design.

Forsiden af hjemmesiden er blevet mindre nyhedsorienteret og mere værktøjsorienteret med indgange til bl.a. arbejdsmiljø, barsel og pædagogikum.

nyhjemmeside.jpg
GL har fået ny hjemmeside

På forsiden er det bl.a. også gjort lettere at finde relevant indhold på hjemmesiden i forhold til en konkret situation vha. "Hvad gør jeg..."  eller ens rolle vha. "For dig der er". Udvalgte kurser og arrangementer samt medlemstilbud er også gjort lettere at finde og har fået sit eget område på forsiden.

Nederst på siderne er der kommet tydelig kontaktinformation og henvisning til GL's øvrige kanaler på Facebook, Twitter og Gymnasieskolen. Her ses også genvej til kontaktinformation for Hovedbestyre​lsen samt åbningstider for GL's sekretariat. Det er nu også muligt at ringe fra mobilen til sekretariatet ved blot at trykke på telefonnummeret 33 29 09 00 øverst og nederst på siderne.

Den gammeldags venstrestillede menu er væk og indgange til relateret indhold er placeret nederst på siderne. Der er også nye oversigtsider, der fungerer som navigationskundepunkter for et område - fx på området om stress - så man let kan få et overblik over indholdet under det pågældende område. Ligeledes er det blevet lettere at dele en side på de sociale medier.

Kurser og arrangementer er et nyt område, der giver det tidl. kursusområde et stort løft og et moderne udtryk. Bl.a. er kursusbeskrivelsen beriget med et kort, og tilmelding og praktisk information er gjort tydeligere.

Af nye områder er også Det me​ner GL, der gør det let at finde information om GL's holdning til et givent emne.​​

Emner:  
Interessent: