God jul og godt nytår til alle

Nyhed
 
​​​​​​​​​​​​GL's hovedbestyrelse og sekretariat ønsker alle en rigtig glædelig j​ul og et godt nytår med en julehilsen fra formanden:
Thumbnail-web.jpg
​​​​​
​Formanden siger i sin julehilsen bl.a., at det har været et ekstraordinært år på alt for mange måder igen i år, og at der derfor har været alt for mange omvæltninger, og at mange gymnasielærere har været bekymrede for eleverne. 

"Det er en afspejling af det, som mange har vidst i forvejen, men mange flere har fået øjnene op for. Netop elevernes forhåbninger, deres drømme, deres trivsel, deres faglige og almendannelsesmæssige udvikling, er først og fremmest og i altoverskyggende grad afhængig af deres relation til jer i det daglige. Den opgave har I taget på jer i den sværeste af alle perioder, som vi nok har kendt. Det er blevet set af omverdenen, kan vi sige i dag. Det er blevet set af ministeren, det er blevet set af leder- og elevforeninger, og alle har udtrykt den største anerkendelse for jeres indsats. Den vil jeg også gerne på egne og hele hovedbestyrelsens vegne kvittere for." 

Formanden afslutter sin hilsen således:

​​​​En jul, hvor I forhåbentligt får ordentlig tid til at slappe af og lade batterierne op, fordi det har I så meget som nogensinde fortjent. På egne og hele hovedbestyrelsens vegne, god jul og godt nytår.​

Emner:  
Interessent: