GL vil ændre elevfordeling, taxametersystem og selveje

Podcast
 
I to podcasts fortæller GL, hvorfor det er nødvendigt at stramme regler for elevfordeling, taxametersystem og selveje i gymnasieuddannelserne.

​​​​Hør hvorfor ændringerne er nødvendige, og hvilke konsekvenser de vil få for gymnasieuddannelserne i de to podcasts med GL's formand, Tomas Kepler, og økonom Anette Rachlitz.

GL vil gøre op med skæv elevfordeling
GL vil skæv elevfordeling og benhård konkurrence mellem skolerne i alle gymnasieuddannelser til livs. Men hvordan - og hvilke konsekvenser vil GL's tiltag få? Lyt til buddene i podcasten “Mangel på elevfordeling kvæler skoler" med GL's formand, Tomas Kepler, og økonomisk konsulent, Anette Rachlitz. Du kan læse GL's politik om elevfordeling her.


Økonomi og styreform på afveje i gymnasieuddannelserne
Det økonomiske taxametersystem og selvejet som styreform i gymnasierne dur ikke i den nuværende udformning, mener GL. Hør, hvad problemerne er, og hvad GL vil gøre for at rette op på dem i podcasten “Økonomi og styreform på afveje" med GL-formand Tomas Kepler og økonomisk konsulent Anette Rachlitz.​​ Du kan læse GL's politik om taxameter her og om selveje her

​​


Emner: Sygdom
Interessent: Tillidsrepræsentant