Medlemsnyt: Får du for lidt i løn, betaler du for meget i kontingent - og sover du godt?

GL nyhedsbrev
 

​Får du nok i løn - og har du styr på pensionen?                    

​Hovedbestyrelsen indbyder i efteråret 2017 til regionale medlemsmøder om løn og pension. Får du den rigtige løn, hvad tjener gymnasielærere i forhold til andre akademikere, og hvordan sikres en god lønudvikling, når skolerne skal spare? Og hvad med pensionen - er der nok til en god alderdom? Det er bare nogle af de spørgsmål, som vil blive drøftet på medlemsmøderne, hvor der også vil være information om løn i forhold til de kommende overenskomstforhandlinger, som finder sted i foråret 2018.

Find et møde, der passer dig her

Betaler du for meget i kontingent?

Er du efter sommerferien gået ned i tid, blevet ledig eller gået på pension, så husk at fortælle det til GL, ellers betaler du for meget i kontingent. Tjek dine informationer på MitGL

Når du logger ind, vil dine kontaktoplysninger blive vist - ret evt. disse eller bekræft, hvis de er rigtige.

Blandt alle, der er logget ind inden den 30/9 kl. 23.59, trækker vi lod om 3 boggavekort til en værdi á 500 kr. - vinderne får direkte besked og offentliggøres på GL's hjemmeside. 

Du logger ind med dit medlemsnummer. Din adgangskode er de sidste 4 cifre i dit fulde CPR-nummer, eller den kode du har valgt ved tidligere login. Har du glemt koden, kan du rekvirere en ny - den kommer på den e-mail, du har modtaget dette nyhedsbrev på.

Har du problemer med at rette dine oplysninger, så ring på tlf. 29281700 ml. kl. 9 og 16 - så hjælper vi dig. 

Er du frisk og veludhvilet efter en dejlig ferie?

En god søvn er basal for en god livskvalitet og et godt helbred. Få en god søvn hele året. Hør hvordan på gratis fyraftensmøde for GL-medlemmer:
29. august i Vejle
5. september i Aalborg

Tilmeld dig og læs mere på ovenstående links.

Skal du til ungdommens folkemøde?

GL byder inden for på Ungdommens Folkemøde den 7. og 8. september. Midt på festpladsen finder du det hyggelige lærerværelse, hvor du som lærer kan hygge og mingle med kolleger, aftale møder med elever og deltage i aktuelle faglige debatter. Og ikke mindst få en god kop kaffe  

Se programmet for lærerværelset her.

 

 

Emner:  
Interessent: