GL-nyt: Invitation til Folkemøde og fyraftensmøder om søvn

GL nyhedsbrev
 

​Tag med GL til Folkemødet på Bornholm

GL inviterer fredag den 16. juni 2017 medlemmer til at deltage i folkemødet, og der er fortsat ledige pladser. Tilmeld dig og tag en kollega med. Bussen afgår fra Københavns Hovedbanegård kl. 6:30, og du er tilbage igen 21:30. Der er en mindre brugerbetaling på 250 kr. Læs mere og tilmeld dig her.     

Fyraftensmøder om søvn og søvnbesvær

GL inviterer til fyraftensmøde tirsdag den 29. august 2017 i Vejle og tirsdag den 5. september 2017 i Aalborg om søvnbesvær. Begge møder er kl. 16-18:30.

Overlæge, ph.d. og forskningskoordinator Allan Hvolby, Børne- og ungdomspsykiatrien, Esbjerg, vil fortælle om søvn og søvnbesvær, samt hvordan den enkelte og skolen kan arbejde med en forebyggende indsats.

GL's professionel kapital-projekt har vist, at mange af GL's medlemmer har problemer med den gode søvn. Allan Hvolby giver konkrete bud på, hvordan man får en bedre søvn. En god søvn er basalt for en god livskvalitet og et godt helbred.

Fyraftensmøderne er gratis og eksklusivt for GL-medlemmer. GL giver et glas vin og et let måltid. Transporten er for egen regning.

Tilmeld dig mødet i Vejle 29/8 her

Tilmeld dig mødet i Aalborg 5/9 her  

Sæt kryds i kalenderen: Hvad betyder nedskæringerne for din skole?

GL's hovedbestyrelse opfordrer igen i år alle tillidsrepræsentanter – gerne i samarbejde med skolens ledelse – om at holde møde for skolens lærere/medarbejdere om konsekvenser af nedskæringerne for sektoren og for skolen.

Mødet skal gerne afvikles torsdag den 21. september 2017. Hvis dette ikke er muligt, opfordres til at mødet holdes i løbet af uge 38.

 

Fik du læst?

 

 

 

 

Emner: Folkemødet
Interessent: