Fyraftensmøde og kompetenceudvikling

GL nyhedsbrev
 

​​Du inviteres til fyraftensmøde om arbejdsglæde!

Hvad er det egentlig at skabe arbejdsglæde? Handler det om den enkeltes humør og tilgang, eller handler det om arbejdet og arbejdspladsen? Kan forskningen svare på dette? På fyraftensmødet bliver du præsenteret for, hvad man kan sige om begrebet arbejdsglæde ud fra arbejdsmiljøforskningen. Sammen vil vi udforske begrebet og udveksle erfaringer om, hvad der skal til for at opleve arbejdsglæde, og hvad arbejdsglæde betyder for den enkelte, skolen og eleverne.

Tag din kollega med! Og kombinér et spændende input med lidt lækkert til ganen og debat med kolleger fra dit fagområde. Fyraftensmødet er gratis for GL's medlemmer. GL giver et glas vin og lidt let at spise. Transporten er for egen regning.

København, tirsdag den 22. oktober 2019 kl. 16-18.30: GL, Vesterbrogade 16.
Oplægsholder Eva Thoft fra TeamArbejdsliv
Sidste tilmeldingsfrist mandag den 21. oktober kl. 12.

Odense, torsdag den 24. oktober 2019 kl. 16-18.30: FIRST Hotel Grand, Jernbanegade 8.
Oplægsholder Karen Albertsen fra TeamArbejdsliv
Sidste tilmeldingsfrist onsdag den 23. oktober kl. 12.

Aarhus, torsdag den 31. oktober 2019 kl. 16-18.30: Scandic The Mayor, Banegårdspladsen 14.
Oplægsholder Eva Thoft fra TeamArbejdsliv
Sidste tilmeldingsfrist onsdag den 30. oktober kl. 12. 

Har du brug for vitaminer til det nye skoleår?

GL, de faglige foreninger, Syddansk Universitet m.fl. udbyder efteruddannelse og kompetenceudvikling til gymnasielærere og -ledere. Det hele er samlet i GL's Efteruddannelse, GL-E. Der er kurser i alt fra formgivning i ler til kognitiv metode i vejledning af sårbare unge. Udbuddet er meget bredt inden for fagene, og der er almene og didaktiske kurser, kurser om arbejdsliv, organisation og ledelse, it i undervisningen etc. Lad dig inspirere her.​ 

Du kan søge midler til din kompetenceudvikling

Fra 4. september 2019 kan du (som resultat af OK18) søge om midler til kompetenceudvikling. Måske er du interesseret i et ekstra sidefag, en master- eller diplomuddannelse, en vejlederuddannelse eller måske kompetenceudvikling, der forbedrer dine jobmuligheder uden for gymnasiesektoren. Du kan kort fortalt søge midler til enten at udvikle eller opdatere dine kompetencer og dermed øge din sikkerhed og mobilitet på arbejdsmarkedet. Du kan i Kompetencefonden søge om støtte til uddannelses- og kursusgebyr, materialer samt transport og ophold. Læs mere her.


Emner:  
Interessent: