GL-nyt: Invitation til virtuelt medlemsmøde om OK21

GL nyhedsbrev
 

Invitation til virtuelt medlemsmøde om OK21

Der er forhandlet overenskomst, og GL's medlemmer skal ved urafstemning i perioden 6. april til 18. april 2021 stemme om resultatet.

Har du lyst til at vide mere om OK21, hvad den betyder for dig og kollegerne, og hvad hovedbestyrelsen og repræsentantskabet mener om den, så sæt en god times tid af til at høre mere og diskutere resultatet. Du er selvfølgelig også velkommen til at spørge om GL's ageren på de dagsordner, der ikke forhandles ved overenskomstbordet.

Vælg mellem

Tirsdag den 23. marts kl. 19:30-21 og  

Onsdag den 7. april 2021 kl. 16-17:30.
Klik på datoen ovenfor og tilmeld dig.

Invitation til webinar: Skyggearbejde frem i lyset

Torsdag den 8. april kl. 15:30 -17:00
Oplæg ved psykolog og forsker Malene Friis Andersen og paneldebat med Marianne Munch Svendsen, rektor på Falkonergårdens Gymnasium og HF, og Søren Møller Baattrup, tillidsrepræsentant på Frederiksværk Gymnasium og HF. Skyggearbejde er ikke et ukendt fænomen i den gymnasiale hverdag. Det opstår som regel, fordi det er svært at løse opgaverne tilfredsstillende indenfor den tid, der er sat af til dem. Men hvad stiller man op med skyggearbejdet? Og hvilke konsekvenser kan skyggearbejde få for den enkelte og for arbejdspladsen på både kort og længere sigt? 

Dannelse

Hvad er almendannelse? Hvad med demokratisk dannelse? Kan man tale om grøn dannelse? Og hvordan får dannelsen plads i klasserummet? GL har i de forløbne måneder haft fire temawebinarer om dannelse.

 Du kan se eller gense dem her.​​

Podcast: Mentalt Coronaudmattet – hvad stiller jeg op?

De fleste kender det alt for godt. Coronatrætheden hænger i gardinerne - men hvad kan vi gøre for at overvinde den? Få råd fra GL's arbejdsmiljøekspert Ditte Rask i podcasten "Mentalt coronaudmattet – hvad stiller jeg op?"

 

 


Emner: OK21 nyhed
Interessent: