GL-nyt: Deltag i demonstrationer landet over på tirsdag den 10. april

GL nyhedsbrev
 
- En løsning for alle er en hverdag, hvor vilkårene ikke står i vejen for kvaliteten

Siden forligsmanden sendte parterne hjem i tirsdags, har der været radiotavshed fra forligsinstitutionen. Det er ikke til at vide, om forligsmanden påtænker at indkalde parterne igen, eller om hun på et hvilket som helst tidspunkt vil meddele, at det ikke er lykkedes at mægle, og at konflikten dermed vil træde i kraft på femtedagen.

Det, vi ved, er, at fællesskabet mellem de 840.000 offentligt ansatte bliver stærkere og stærkere, og de 100 organisationer, som repræsenterer de offentligt ansatte, samarbejder om, at der skal findes en løsning for alle.

Det vigtigste i denne fase er at fastholde sammenholdet og bevare opbakningen i befolkningen til de offentligt ansatte.

Opfordring 10-04-2018.png 

Som medlem af GL opfordres du til at vise din opbakning til fællesskabet ved at deltage i de mange demonstrationer, der gennemføres over hele landet på tirsdag den 10. april 2018.

> Læs mere om demonstrationer her​

Vis også din, dine kollegers, familiens og vennernes opbakning på www.enløsningforalle.dk.

'Del og like' på de sociale medier. Det er vigtigt, at budskabet om at offentligt ansatte står sammen om et ønske om rimelige arbejdsforhold med en lønudvikling, der modsvarer lønudviklingen på det private arbejdsområde, og at vilkår reguleres og sikres i overenskomsterne, bliver udbredt.

- En løsning for alle er en hverdag, hvor vilkårene ikke står i vejen for kvaliteten.

God weekend!​

Emner:  
Interessent:  

​​