GL Nyt: Kurser og kompetencer

GL nyhedsbrev
 

​GL-nyt – kurser og kompetencer

Læs om fyraftensmøder til din kompetenceudvikling, kurser om at arbejde i den offentlige forvaltning og om at inddrage bæredygtighed i undervisningen. Se også det nye GL-E-katalog.

Fyraftensmøder i København og Kolding om gymnasielæreres kompetencer

På fyraftensmøderne sætter vi fokus på, hvordan gymnasielæreres kompetencer kan bruges på mange måder og i flere funktioner i og udenfor gymnasiesektoren. Måske har du eller en kollega overvejet at skifte spor, måske er du nysgerrig på, hvordan gymnasielærerjobbet kan kombineres med andre opgaver, eller du har lyst til generelt at se på de muligheder, du og kollegerne har i arbejdslivet. Tilmeld jer og læs mere ved at klikke på et af møderne:

København 1. februar 2022 kl. 16.00 - 18.30

Kolding 3. februar 2022 kl. 16.00 - 18.30  

Kursus: Fra underviser til fagperson i den offentlige forvaltning

Bliv inspireret og få skærpet din indsigt i arbejdet i den offentlig forvaltning. På kurset Fra underviser til fagperson i den offentlige forvaltning får du mulighed for at vurdere, hvordan lige præcis din faglighed og dine underviserkompetencer kan bruges i den offentlige forvaltning. Kurset er gratis og målrettet GL's medlemmer i arbejde. Det afvikles online over to halve dage den 19. januar og den 2. februar 2022 kl. 16.00-19.00.

Tilmeld dig her

Den 10. marts 2022 kl. 9.00 – 16.00 afvikles kurset Fra underviser til fagperson i den offentlige forvaltning  gratis online for ikke-fastansatte og ledige. Formålet er at introducere dig til den offentlige forvaltning som arbejdsområde med fokus på, hvordan du kan bruge dine kompetencer i sektoren.

Læs mere og tilmeld dig her

Kursus: Undervisning for bæredygtig udvikling

Klimaforandringer er en af tidens vigtigste udfordringer. På kurset ""Undervisning for bæredygtig udvikling" fokuserer vi på, hvordan bæredygtighed kan indgå i forskellige fagområder i undervisningen og på gymnasiet. Tænkning i bæredygtighed giver spændende åbninger for udvikling af nye pædagogiske og didaktiske tilgange og samarbejdsformer. På grund af stor interesse gentager vi kurset, som er nyudviklet til undervisere i gymnasiet.

Tilmeld dig her

Nyt katalog med kurser til dig i foråret og det tidlige efterår

Du finder forårets og det tidlige efterårs kurser fra GL-E, GL, de faglige foreninger og flere andre udbydere i GL-E-kursuskataloget 2022.Emner:  
Interessent: