DR Koncerthuset

Medlemstilbud
 
​​​​​​​​​​Her er finder du de aktuelle særtilbud fra DR Koncerthuset til GL's medlemmer.
For at få rabatlinket til arrangementer​ne se her​ (det kræver medlems-login).​

 
4.png 

Ari Lennox 7. december kl. 21.00 – 50%

Den unge amerikanske neo-soul artist Ari Lennox rider på en bølge af succes i kølvandet på det anmelderroste debutalbum "Shea Butter Baby", og i Studie 2 vil hun forføre fans med hendes smukke stemme til lyden af velproducerede soul og R'n'B toner.
Læs mere


ramasjang.png

Ramasjang julemysteriet - 50%​

Kom og vær med til at løse det store julemysterium i Koncertsalen! Ramasjang Mysteriet og Kristian gør din dag lidt mere mystisk, når de sammen med et velspillende band hjælper julemanden med at opklare det store julemysterium.​ Der er tre tider: 10, 13 og 16.
Læs mere


5.png

Luisi & Wagner 16. Januar 2020 kl. 19.30 – 20%​

Wagners opera Valkyrien er et episk drama om kærligheden mellem sagnhelten Siegmund og Sieglinde, der holdes fanget hos den brutale Hunding. Oplev tre af vor tids største Wagner-sangere i operaens 1. akt under ledelse af Fabio Luisi, som også for første gang dirigerer Langgaards betagende senromantiske Symfoni nr. 4.​​​​
Læs mere7.png

​Himmelsk Kærlighed 24. Januar 2020 kl. 19.30 – 20%​

Oplev både jordisk og himmelsk kærlighed i fuldt flor ved denne koncert, hvor DR VokalEnsemblet synger kormusik med tekster fra Højsangen – en af Bibelens mest gådefulde tekster med sin lidenskabelige tone og stærke erotiske billeder. Den prisvindende norske dirigent Grete Pedersen leder koncerten.
Læs mere

 

8.png 

P2 Prisen 8. Februar 2020 kl. 19.30 – 20%​

Vær med til den klassiske musiks store årsfest i DR Koncerthuset med en perlerække af årets vigtigste musikere, talenter og ildsjæle. Oplev bl.a. den danske verdenssanger Stephen Milling, som er P2 Kunstner 2020, og mød en af fremtidens klassiske stjerner, når vi afslører hvem der modtager P2 Talentprisen.​
Læs mere

Emner: Medlemstilbud; Medlem
Interessent: