Se Vinterbergs nye film Druk

Medlemstilbud
 

​​

​Foto​graf Henrik Ohsten

I samarbejde med Nordisk Film og Zentropa inviterer GL medlemmer​ne til at se Thomas Vinterbergs nye film "Druk" ved fem særforestillinger, som finder sted i Filmbyen i Hvidovre, Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Odense.

Druk er udtaget til hovedkonkurrencen i San Sebastian International Film FestivalToronto Film Festival, og filmen har fået "Official Selection"-stemplet fra filmfestivalen i Cannes. I Danmark får Druk premiere i landets biografer den 24. september.

​Handlingen i DRUK

"Fire gymnasielærere og venner beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. DRUK er et morsomt, rørende, livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol", hedder det i pressemeddelelsen fra Zentropa.

I filmens hovedrolle spiller Mads Mikkelsen gymnasielæreren Martin, og i andre bærende roller som Martins venner og kolleger ses Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe. Som rektor på det gymnasium, hvor en stor del af filmen udspilles, har Susse Wold sin første filmrolle siden sin Bodil- og Robert-belønnede indsats i Jagten.

Tilmelding og Coronaforholdsregler

I alle biografer er der taget højde for sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at beskytte dig selv og andre mod Covid-19. Hvert tredje sæde skal være ledigt, og der er stillet håndsprit frem og gjort grundigt rent i salene.

Særforevisningerne er alene for GL's medlemmer, og ud over filmen byder GL på en øl eller vand og en sandwich. De enkelte forevisninger er gratis for medlemmer og gennemføres, hvis tilstrækkeligt mange tilmelder sig. En uge før hver forestilling får de tilmeldte besked på, om arrangementet gennemføres.

Hvis Coronasituationen forværres, aflyses alle arrangementer naturligvis.

Du kan nedenfor se, hvor særforestillingerne foregår. Sidste frist for tilmelding til et af arrangementerne er søndag 6. september. Pladser fordeles efter først til mølle-princippet.

Tirsdag 15. september kl. 18.30 ()
Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen
Exnersgade 20
6700 Esbjerg

Tirsdag 15. september kl. 18.30 (tilmelding lukket)
Nordisk Film Aalborg
Kennedy Arkaden
John F. Kennedys Pl. 1, 9000 Aalborg

Tirsdag 15. september kl. 18.30 (tilmelding lukket)
Nordisk Film Aarhus
Sankt Knuds Torv 15, 8000 Aarhus

Tirsdag 15. september kl. 18.30 (tilmelding lukket)
Nordisk Film Odense
Odense Banegård Center
Østre Stationsvej 27, 2. sal, 5000 Odense

Tirsdag 15. september kl. 17.30 (tilmelding lukket)
Filmbyen 22
2650 Hvidovre

Torsdag 16. september kl. 17.30 (tilmelding lukket)
Filmbyen 22
2650 Hvidovre

Torsdag 17. september kl. 17.30 (tilmelding lukket​)
Filmbyen 22
2650 Hvidovre
Ved dette arrangement hos Zentropa i Filmbyen holder instruktør Thomas Vinterberg et kort oplæg om filmen.

Emner:  
Interessent: