Kreditkort og bank

 
 
Højere rente på lønkonto og GL MasterCard med fordele

​​​​Lån og Spar

GL har et samarbejde med Lån & Spar Bank, som betyder, at du som medlem af GL kan få ekstra fordele i Lån og Spar Bank. Du får bl.a. en høj rente på din lønkonto og en ekstra bonusrente på din opsparing og gratis MasterCard.

Medlemsfordele hos Lån & Spar
Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af GL få en række fordele og særligt gode vilkår:  

Sådan får du 3% i rente på din lønkonto
·        Du er medlem af GL ​og har afsluttet din uddannelse
·        Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
·        Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit
·        Der er 3% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten
·        Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019. Se alle vilkår på lsb.dk/medlemsvilkaar. 


Grønt billån
Som medlem kan du få et Grønt billån hos Lån & Spar. Fordelene er mange ved at skifte til en Plug-in eller Elbil. Du kan få en lav, variabel rente på 1,95 %. Det er 1 % lavere end Lån & Spars nuværende billån. Som medlem kan du også nøjes med 10 % i udbetaling på det grønne billån. En udbetaling, der er lavere end på andre billån, hvor du minimum skal lægge 20 %. Fordi det grønne billån er attraktivt, er det et krav, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar for at få det.
Se alle betingelser og beregn dit lån her

Hør mere: ​Ring og hør om dine medlemsfordele på 33 78 19 79 eller læs mere på www.glfordelsbanken.dk


Eurocard​

​Eurocard er et internationalt kreditkort, som du kan bruge over hele verden. Som medlem af GL kan du få kortet til 230 kr. årligt. (Normalpris er 480 kr.) Kortet indeholder​ bl.a. afbestillingsforsikring og købsforsikring samt en række andre fordele og rabatter. Læse mere og søg h​er​.
Emner:  
Interessent: