Bank

 
 

​​​​​​​​​​​​Lån og Spar

Vidste du, at vi ejer en bank sammen med en række andre fagforeninger? Det gør, at du som medlem kan få ekstra gode vilkår i Lån & Spar. Blandt andet Danmarks højeste rente på din lønkonto. Fordi vi er medejere af banken, får du en personlig rådgiver, der har en særlig viden om gymnasielærere. Du behøver altså ikke forklare en masse om jobsikkerhed, pension etc. Lån & Spar har sat sig ind i detaljerne og kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning. 

​Når danskerne bliver spurgt til, hvilken bank de er mest tilfreds med og har størst tillid til, så peger pilen på Lån & Spar. Det viser Loyalty Groups undersøgelse, hvor 4379 danskere deltog. ”Det er en milepæl at blive nummer 1 i en uafhængig undersøgelse i banksektoren. Kundetilfredshed er vores vigtigste nøgletal, så vi er naturligvis stolte og glade over denne placering, der fortæller os, at vi gør det rigtige,” udtaler John Christiansen, administrerende direktør i Lån & Spar.


Medlemsfordele hos Lån & Spar

Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af GL få en række fordele og særligt gode vilkår, bl.a. en lønkonto med hele 5% i rente.

Normalt får man slet ikke renter på sin lønkonto. Rigtig mange medlemmer benytter sig allerede af denne gode fordel.

Du får 5% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 1%. Derefter er renten 1,5% på resten. Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 13. juni 2023.

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

​Grønt og billigt billån

​​Som medlem kan du få et meget attraktivt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 3,75%– det er 2,2% lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10% i udbetaling på billånet til elbiler og plug-in hybridbiler, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20%.

Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige billån.​

Beregn tilb​ud ​

Interesseret?

 ​Se dine fordele på www.lsb.dk/gl​. Du kan booke et møde med banken på lsb.dk/bookmoede​ for at høre mere om dine muligheder. Det er nemt at skifte til Lån og Spar, som du er medejer af som medlem af GL.

Såfremt du benytter ovenstående muligheder, spørger Lån & Spar jævnligt, om du er medlem af GL. Ved at benytte tilbuddene giver du samtykke til denne dataudveksling.


Økonomisk rådgivning til trængt økonomi

Alle kan opleve, at økonomien ikke hænger sammen i perioder. Har du brug for at få ekstra øjne på din økonomi, kan du som medlem af GL få uforpligtende økonomisk rådgivning i Lån & Spar. (også selv om du ikke er kunde i banken).

Læs mere om økonomisk rådgivning ​


Lån & Spar webinarer

Deltag i et eller flere af Lån& Spars webinarer:

19. januar 2023: Investering for begyndere

2. marts 2023: Kom i gang med dit første boligkøb  

8. juni 2023: Omlægning om konvertering – er det nu?

17.august 2023: Få styr på din pension 


​Eurocard​

​Eurocard er et internationalt kreditkort, som du kan bruge over hele verden. Som medlem af GL kan du få kortet til 230 kr. årligt. (Normalpris er 480 kr.) Kortet indeholder​ bl.a. afbestillingsforsikring og købsforsikring samt en række andre fordele og rabatter. Læse mere og søg h​er​.

Emner:  
Interessent: