Kreditkort og bank

 
 
Højere rente på lønkonto og GL MasterCard med fordele

​​​​Diners

Du kan få et Diners Club kort for 195 kr. pr. år for kortet.

Med kortet bliver du "Private Member" i Diners Club og vil altid være betalingsdygtig, både i hverdagen og på ferien - i Danmark og i resten af verden. Kortet har ingen forud fastsat forbrugsgrænse, og du får op til 42 dages rentefri kredit.

Som Diners Club medlem får du adgang til vores internationale loungeprogram. Læs om dine vilkår som Private Member her​.​ Her kan du også se en række medlemstilbud inden for rejser, mad og vin, kulturelle arrangementer og meget andet. Kig forbi Diners hjemmeside. Her finder du bl.a. restaurantguiden, der giver 10% rabat på udvalget restauranter, inspiration til ferieophold, tilbud på mærkevarer, magasiner og bøger mv. Du kan læse mere om Diners Club og se priser og bestemmelser ved at klikke her

Vil du gøre brug af GL's tilbud på Diners skal du benytte ansøgning via linket her:

G13_Diners Club Private Member

Eurocard​

​Eurocard er et internationalt kreditkort, som du kan bruge over hele verden. Som medlem af GL kan du få kortet til 230 kr. årligt. (Normalpris er 480 kr.) Kortet indeholder​ bl.a. afbestillingsforsikring og købsforsikring samt en række andre fordele og rabatter. Læse mere og søg h​er​.

Lån og Spar

GL har et samarbejde med Lån & Spar Bank, som betyder, at du som medlem af GL kan få ekstra fordele i Lån og Spar Bank. Du får bl.a. en høj rente på din lønkonto og en ekstra bonusrente på din opsparing og gratis MasterCard.

Hør mere: ​Ring og hør om dine medlemsfordele på 33 78 19 79 eller læs mere på www.glfordelsbanken.dk

Emner:  
Interessent: