Forsikringer

Formular; Medlemstilbud
 
​​Som medlem af Gymnasieskolernes Lærerforening kan du købe private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring.
​​

Bliv godt forsikret hos Lærerstandens Brandforsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos Lærerstandens Brandforsikring, men det kan du som medlem af GL.

I Lærerstandens Brandforsikring får du gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet for alt, LB gør, er dig – og alle andre medlemmer.

Lærerstandens Brandforsikring har Danmarks bedste indboforsikring – for 6. år i træk

Lærerstandens Brandforsikring er netop kåret bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Denne gang har de testet indboforsikringer, og for 6. år i træk ligger Lærerstandens Brandforsikring bedst – både når det gælder pris og dækning. Indboforsikringen omfatter bl.a. cykeltyveri, indbrud, ansvarsforsikring, krisehjælp i særlige situationer og hjælp ved ID-tyveri.

Læs mere om indboforsikringen fra Lærerstandens brandforsikring her, hvor du også kan beregne din pris. 

https://www.lb.dk/forsikringer/indboforsikring


Forsikringer til dit behov

Du kan købe alle privatforsikringer hos LB, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

Læs mere om Lærerstandens Brandforsikring


Gruppeulykkesforsikring

GL har indgået aftale med Lærerstandens Brandforsikring om at tilbyde en gruppeulykkesforsikring til medlemmer af GL, samt deres ægtefæller og børn.

Ordningen er frivillig.​

Forsikringssummen er kr. 350.000 kr. ved invaliditet.

Der er ingen dødsfaldsdækning, dog kr. 50.000 ved død for børn. Den sikrede er dækket hele døgnet i såvel fritid som arbejdstid.

Forsikringen dækker børn, indtil de fylder 21 år. Dækningen af børn ophører pr. 1. september efter det fyldte 21. år. Bemærk at børn på 18 år eller derover kun er dækket under studie og i fritiden, men ikke under arbejde og under værnepligt. Der henvises endvidere til Gruppeaftalen for GL-medlemmer.

Præmien udgør kr. 222 kr. pr. år* (i 2021)​. I beløbet indgår skadesforsikringsafgift (SFA) i henhold til gældende regler - pt. 1,1% af præmien pr. år, samt 12 kr. til administration.)

Ved udmeldelse af GL stopper gruppeulykkesforsikringen pr. kommende 31. august.

Hvis du tegner gruppeulykkesforsikringen, giver du samtidig samtykke til, at GL og Lærerstandens Brandforsikring udveksler data om dit medlemskab.​

For yderligere information eller spørgsmål om gruppeulykkesforsikringen bedes du kontakte GL's sekretariat på gl@gl.org   

Tilmeld dig gruppeulykkesforsikringen : Tilmeldingsblanket - gruppeulykkesforsikring.pdf

Forsikringsbetingelser

ProduktinformationsarkEmner:  
Interessent: