Arbejdermuseet

Medlemstilbud
 

Gå i lære som skrædder i uge 7​ 

Hvor mange børn kan sy en knap i, tråde en nål? Kende forskel på uld og hør? Hvor ofte oplever de glæden ved at bruge deres hænder og dykke ned i et håndværk?

Arbejdermuseet inviterer alle friske drenge og piger til Skrædder for en dag i hele uge 7. Her kan de gå i lære som mini-skræddere og gennem leg få fingre i skrædderens helt basale færdigheder, som de kan tage med sig og bruge resten af livet. Skrædder for en dag kører hver dag i uge 7, 10.-16. februar kl. 10-15. Der er gratis entré for børn under 18 år.

Læs mere om Skrædder for en dag

Skrædder for en dag er en del af Håndens Arbejde, der både tæller en udstilling, en undervisningsdel og et bredt arrangementsprogram, der har fokus på at udbrede kendskab til håndværk og faglig stolthed.

skraedder_facebook_1640x720-1024x450.jpg


​Sådan kommer du gratis ind

For at du sammen ​med din sambo/ægtefælle og dine hjemmeboende børn kan komme gratis ind på Arbejdermuseet, skal du ved indgangen kunne dokumentere, at du er medlem. 

Du kan medbringe Gymnasieskolen med dit navn på bagsiden, eller​ du kan logge ind på mit.gl.org​, som viser, at du er medlem. ​

​Husk, at der er gratis adgang for hele husstanden for​ medlemmer af GL​​​


Åbningstider

Arbejdermuseet er åbent hver dag fra kl.10 – 16 og om onsdagen fra 10 – 19. 

Der er et omfattende event- og udstillingsprogram, som annonceres på Arbejdermuseets hjemmeside.
Se mere på www​.arbejdermuseet.dk​​

​Lidt om museet​

Allerede når man træder ind i baggården Rømersgade ved Nørreport, fornemmer man historiens vingesus. Arbejdermuseet har nemlig til huse i den fredede Forsamlingsbygning, der i 1879 blev opført af danske af arbejdere for at have et sted at mødes.

I de historiske bygninger venter der oplevelser for hele familien. Sammen kan I opleve dagligdagen i 1950'erne – og smage den berømte kiksekage samt kaffe med Rich's. I kan besøge familien Sørensen, der flyttede til København i 1885 og dykke ned i industriarbejdets historie. I kan lade jer føre ind i festsalen, der i mere end 100 år har dannet ramme om arbejderfester, kulturelle aktiviteter og faglige møder.

Køkken_Arbejdermuseet_preview.jpeg.jpg 
 

På Børnenes Arbejdermuseum kan de mindste prøve livet som arbejderbarn i starten af 1900-tallet og arbejde som cykelbud eller bryggeriarbejder. Måske skal de hjælpe mor med at købe ind hos købmanden eller gå til pantelåneren med fars vinterfrakke? Eller måske skal de gå til hånde på Staunings fagforeningskontor og renskrive en tale på en gammel skrivemaskine. På Børnenes Arbejdermuseum må børnene røre ved alt og lege med alting.​

Emner:  
Interessent: