Fysiske behandlinger

 
 

​​​​Med Fysiske behandlinger har du adgang til behandlinger hos en række specialister. Herunder kan du læse mere om det enkelte tilbud.​ Fsykiske behandlinger er en del af sundhedsordningen.​ Læs mere om ordningen​ og få adgang til den her:​​​

​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Fysiske behandlinger
​ ​

Fysioterapi​

Forsikringen dækker behandlinger hos fysioterapeut relateret til skade eller gener i dit bevægeapparat, der kan afhjælpes. Bevægeapparatet er dine sener, muskler og led i ryg, skuldre, nakke, knæ, hofter, albuer og håndled.

Kiropraktik

Forsikringen dækker behandling hos kiropraktor relateret til skade eller gener i dit bevægeapparat, der kan afhjælpes. Bevægeapparatet er dine sener, muskler og led i ryg, skuldre, nakke, knæ, hofter, albuer og håndled.

Akupunktur

Forsikringen dækker behandling hos akupunktør relateret til skade eller gener i dit bevægeapparat, der kan afhjælpes. Bevægeapparatet er dine sener, muskler og led i ryg, skuldre, nakke, knæ, hofter, albuer og håndled.

Zoneterapi

Forsikringen dækker behandling hos zoneterapeut relateret til skade eller gener i dit bevægeapparat, der kan afhjælpes. Bevægeapparatet er dine sener, muskler og led i ryg, skuldre, nakke, knæ, hofter, albuer og håndled.

Osteopati

Forsikringen dækker behandling hos osteopat relateret til skade eller gener i dit bevægeapparat, der kan afhjælpes. Bevægeapparatet er dine sener, muskler og led i ryg, skuldre, nakke, knæ, hofter, albuer og håndled.

Ergoterapi

Forsikringen dækker behandling hos ergoterapeut relateret til skade eller gener i dit bevægeapparat, der kan afhjælpes. Bevægeapparatet er dine sener, muskler og led i ryg, skuldre, nakke, knæ, hofter, albuer og håndled. 

Genoptræning

Forsikringen dækker ambulant genoptræning hos fysioterapeut direkte efter en planlagt operation, når det ikke er muligt at få en tid i det offentlige sundhedsvæsen indenfor 10 hverdage. Ambulant behandling er behandling, som ikke kræver indlæggelse på sygehus, men foregår hos fysioterapeuten. 

Diætist

Forsikringen dækker kostvejledning ved diætist ved svær overvægt, dvs. når din BMI er over 30. BMI står for Body Mass Index og er en måde at finde ud af, om man er over- eller undervægtig. BMI udtrykkes med et tal, som fortæller om forholdet mellem din vægt og højde.

Diætisten giver individuel vejledning og kostråd mv.​​ 

Fodterapi

Forsikringen dækker en andel af dine udgifter til behandling hos fodterapeut.

Fodterapeuten behandler fødder, lige fra behandling af hård hud til ligtorne og hæl​revner.

Misbrug

Forsikringen dækker behandlingsforløb for følgende misbrug:

  • Alkohol
  • Receptpligtig medicin
  • Rusmidler, der er omfattet af lov om euforiserende stoffer
  • Ludomani​​​
Emner:  
Interessent: