​​​​​​​​​​​​​​​​Lån og Spar​

Medlemstilbud
 

​Som medlem af GL er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis.

Gymnasieskolernes Lærerforening er en af de ​faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab​.


5% på lønkontoen

Lån & Spar er ejet af bl.a. Gymnasieskolernes Lærerforening. Er du medlem, ejer du os. Derfor får du bl.a. Danmarks bedste lønkonto med hele 5 % i rente.

For at få 5 % i rente på din lønkonto skal du være medlem af Gymnasieskolernes Lærerforeningog have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Du får 5 % i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 1,5 %. Derefter er renten 2,5 % på resten. Renten beregnes dagligt og tilskrives årligt. Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 27. november 2023.​

Læs mere på om dine fordele som medlem af GL her.

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.


Få fagspecifik rådgivning

I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.​


Billigt billån til elbiler og plug-in hybridbiler

Som medlem kan du få et meget attraktivt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får f.eks. en variabel rente, som er lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 % i udbetaling på billånet til elbiler og plug-in hybridbiler, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 %.

Kort sagt får du som medlem af Gymnasieskolernes Lærerforening bedre vilkår på dit billån end Lån & Spars almindelige kunder. Vil du gøre brug af det billige billån for medlemmer, er det en forudsætning, at du samler din økonomi i Lån & Spar.

Se, hvad det koster på lsb.dk under lån til elbil.​

Interesseret?

 ​Se dine fordele på www.lsb.dk/gl​. Du kan booke et møde med banken på lsb.dk/b​ookmoede​ for at høre mere om dine muligheder. Det er nemt at skifte til Lån og Spar, som du er medejer af som medlem af GL.

Såfremt du benytter ovenstående muligheder, spørger Lån & Spar jævnligt, om du er medlem af GL. Ved at benytte tilbuddene giver du samtykke til denne dataudveksling.

Emner:  
Interessent: