AMR nyt juni 2021

AR-nyt
 
Hør podcast om at vende tilbage efter Corona, og læs om arbejdsmiljøseminar 2022, ekstra udbud af lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse og Arbejdstilsynets indsats mod krænkende handlinger.

Podcast "Vend godt tilbage efter Corona-krisen"
Få råd om at vende godt tilbage til et nyt skoleår i GL's podcast "Passiar" med arbejdsmiljøkonsulent Ditte Rask.
Hør podcasten her.

Arbejdsmiljøseminar 2022 – "Arbejdsmiljøudfordringer i arbejdet med og mellem mennesker"
GL og Danske Gymnasier inviterer til arbejdsmiljøseminar "arbejdsmiljøudfordringer i arbejdet med og mellem mennesker" 27. og 28. januar 2022 på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg. 

Sammen sætter vi fokus på de belastninger, moralske dilemmaer og følelsesmæssige krav, man kan stå i som gymnasielærer. Desuden ser vi på, hvordan kommunikation som redskab kan hjælpe arbejdsmiljørepræsentanter og ledere med en række arbejdsmiljøudfordringer i dagligdagen.

Arbejdsmiljøseminaret er for arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter og ledere. På seminaret får du indblik i ny og aktuel viden om arbejdsmiljø, og du kan sparre om konkrete arbejdsmiljøproblematikker med andre dygtige arbejdsmiljørepræsentanter og ledere fra hele landet.
Tilmeld dig arbejdsmiljøseminaret her.

Ekstra udbud af lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse
Skynd dig, der er få pladser tilbage på ekstraudbuddet af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, som finder sted 30. november til 2. december 2021 på Severin Kursuscenter i Middelfart. Uddannelsen er brancherettet for gymnasieskoler og er for dig, som er nyvalgt arbejdsmiljørepræsentant eller leder med ansvar for arbejdsmiljøet. På uddannelsen får du de nyeste redskaber og viden, som gør dig i stand til at kunne varetage arbejdsmiljøarbejdet på din arbejdsplads.
Læs mere og tilmeld dig her.
 
Arbejdstilsynet hjælper jer med chikane
"Seksuel chikane skal stoppes – Lad os hjælpe jer". Budskabet kommer fra Arbejdstilsynet, der over de næste to år øger fokus på at vejlede arbejdspladserne i at forebygge og håndtere seksuel chikane og andre krænkende handlinger.
Læs mere her.​​

Emner: Arbejdsmiljø
Interessent: Arbejdsmiljørepræsentant