Pensionistarrangementer

Arrangement
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​GL har et udvalg for pensionister, som bl.a. arrangerer en række medlemsarrangementer og studiekredse.


GL's pensionistudvalg har holdt møde tirsdag den 18. august 2020 for at tage stilling til udvalgets arrangementer i efteråret 2020.

Udvalget fandt, at på grund af det stigende smittetryk i landet var det for risikabelt at samle deltagere fra forskellige egne af landet til pensionistudvalgets arrangementer. Udvalgsmedlemmerne er rigtig ærgerlige over at skulle skuffe medlemmer, der har set frem til en oplevelse, men man vil samtidig nødig risikere, at et medlem bliver smittet med Covid-19 i forbindelse med et GL-arrangement.

Derfor blev det besluttet, at alle arrangementer bliver annulleret i efteråret.

Det falder i tråd med, at det fra politisk side i GL er besluttet, at man bestræber sig på at afholde møder og konferencer virtuelt indtil videre.

Udvalget håber, at det bliver fuldt forsvarligt at gennemføre arrangementerne i foråret 2021 samtidig med, at man håber at kunne udbyde flere nye, således at det bliver muligt for medlemmer at deltage i flere arrangementer.

De medlemmer, der har været tilmeldt et arrangement, vil få tilsendt en mail med besked om annullering. Der vil være tilfælde, hvor det ikke kan lade sig gøre at gentage arrangementet til foråret, fx hvis en udstilling er slut.​

Følgende arrangementer er aflyst:

Foredrag om Retsfølelsen ved Carl Kähler - AFLYST

Besøg på Fussingø Slot og besøg hos kunstsamler Rita Houman​ - AFLYST

Frihedens værksted – Kløvedal og livet på Nordkaperen - AFLYST

​Besøg på Vadehavscentret – porten til Unesco verdensarv - AFLYST

Bisonokser og installationskunst (Galschiøt) - AFLYST​ ​

OBS: Du er først sikr​et en plads, når du har modt​aget en bekræftelse fra GL's sekretariat. ​Når du tilmelder dig et arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at GL må sende en deltagerliste med dit navn og din eventuelle ledsagers navn til deltagerne i arrangementet, samt at pensionistudvalgets medlemmer og GL's sekretariat må kontakte dig om arrangementet​. Hvis du ikke ønsker at stå på deltagerlisten, bedes du henvende dig til Hanne Bengtsson via mail: htb@gl.org

Vi vil i videst mulig omfang prøve at efterkomme alles ønsker, men kan ikke garantere, at man kommer med på et arrangement selv om det er valgt som første prioritet, idet det vil afhænge af antallet af tilmeldinger. Der kan vælges maks. 4 arrangementer, men man er højest sikret deltagelse i 1 arrangement.​​​
Arrangement 1. prioritet


Arrangement 2. prioritet


Arrangement 3. prioritet


Arrangement 4. prioritet


Navn


E-mail


Adresse


Postnummer


By


Telefon


Evt. ledsager (navn)


Bemærkninger


Emner:  
Interessent: Pensionist