Fyraftensmøder om søvn og søvnbesvær - Vejle

Arrangement
 
Den 29. august 2017 - gratis for medlemmer

​GL inviterer til fyraftensmøde tirsdag den 29. august 2017 om søvn og søvnbesvær. Mødet afholdes fra kl. 16 - 18.30 på Scandic Jacob Gade, Flegborg 8, 7100 Vejle.

Overlæge, ph.d. og post.doc. Allan Hvolby, Børne-og ungdomspsykiatrien, Esbjerg, vil fortælle om søvn og søvnbesvær, samt hvordan den enkelte og skolen kan arbejde med en forebyggende indsats.

Foto Allan Hvolby.jpegAllan Hvolby forklarer søvnens "anatomi". Hvorfor skal vi sove? Hvad er god og dårlig søvn? Og hvad er betydningen af dårlig søvn?

F.eks. øger dårlig søvn risikoen for at udvikle forskellige såkaldte livsstilssygdomme som hjerte-kar sygdom og overvægt. Man bliver dårligere til at fokusere, og generelt nedsættes ens trivsel. Derudover er søvnen en vigtig parameter i udviklingen af stress-relaterede sygdomme, som klinisk stress og depression.

I foredraget gives bud på, hvordan den enkelte kan tilrettelægge sin dagligdag, således at den gode søvn tilgodeses. En god søvn er basal for en god livskvalitet og et godt helbred.

GL's professionel kapital-projekt har vist, at mange af GL's medlemmer har problemer med den gode søvn. Allan Hvolby giver konkrete bud på, hvordan man får en bedre søvn.

Fyraftensmøderne er gratis og eksklusivt for GL-medlemmer. Gl giver et glas vin og et let måltid. Transporten er for egen regning.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 27. august kl. 17.00.

Tilmeld dig her

 

Emner:  
Interessent: Medlem