Det grænseløse arbejdsliv - fyraftensmøde i Fredericia

Arrangement
 
Den 27. februar - gratis for medlemmer

GL inviterer til fyraftensmøde tirsdag den 27. februar 2018 om det grænseløse arbejdsliv. Mødet afholdes fra kl. 16 - 18.30 på Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia.

De fleste mennesker vil gerne gøre deres arbejde godt. De investerer sig selv i arbejdet, er arbejdsomme og tager ansvar for, at arbejdet bliver udført ordentligt. Men hvornår er arbejdet udført godt nok?

Færre resurser og flere opgaver kan være en af forklaringerne på, at mange oplever, at arbejdet tager både energi og tid fra det private liv; at der er ubalance eller konflikt mellem arbejdsliv og privatliv.

Fyraftensmødet stiller skarpt på netop det grænseløse arbejde og ubalancen eller konflikten mellem arbejdsliv og privatliv. Hvad er det egentlig, vi taler om, når vi taler om ubalance mellem arbejdsliv og privatliv? Hvad giver den næring, og hvad er de gode greb til at afhjælpe og håndtere sådan en ubalance, både for den enkelte og for arbejdspladsen?

majken_soefeldt.jpg 

Majken Blom Søefeldt er erhvervspsykolog og ejer af Blom Søefeldt Erhvervspsykologisk Rådgivning. Majken har siden 2001 arbejdet for at fremme trivsel og udvikling og for at forebygge stress, mistrivsel og sygefravær på offentlige og private virksomheder og har bl.a. undervist på GL's seminar om arbejdsmiljø. Majken har desuden mange års erfaring som afdelingsleder, område- og souschef fra sin tidligere ansættelse i Psykiatrifonden.

Fyraftensmøderne er gratis for GL's medlemmer. GL giver et glas vin og et let måltid. Transporten er for egen regning.

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig fyraftensmødet.

 

Emner:  
Interessent: