Dit digitale arbejdsliv - fyraftensmøde i Odense

Arrangement
 
Hvordan påvirker brugen af sociale medier dig og dine elever?

​GL inviterer til fyraftensmøde torsdag den 27. september 2018 om dit digitale arbejdsliv. Mødet afholdes fra kl. 16 - 18.30 i Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C.

Hvordan vælger vi, hvad vi skal, når vi pludselig kan altinghele tiden? Det er svært for rigtigt mange af os. Uanset om vi er unge eller voksne. For det meste betyder det, at vi bliver dårligere til at koncentrere os, at vi bliver stressede, og så har det betydning for vores sociale liv. Ved fyraftensmødet vil du få indsigt i elevers holdninger til deres eget brug af det digitale og til skolers og forældres regler og sanktioner. Også de holdninger som I aldrig hører; for eleverne er faktisk ofte mere enige med de voksne, end vi tror. Derudover fokuserer mødet på, hvordan man kan inddrage smartphones og sociale medier i undervisningen, og også hvornår det ikke er så smart. Deltag desuden i diskussionen om, hvorvidt undervisningslokalet er sat under pres i den digitale revolution?

GLs kursus 16.jpg 


Søren Hebsgaard, der er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2007, har skrevet om it og teknologi på videnskabsavisen Ingeniøren og været en del af Berlingske Tidendes videnskabsredaktion. Søren Hebsgaard har på Syddansk Universitet specialiseret sig i teknologifilosofi og teknologisociologi – et par meget fine ord for, hvordan teknologien spiller sammen med, hvad vi synes, og hvordan vi lever.

Tag din kollega med! Og kombinér et spændende fagligt input med lidt lækkert til ganen og debat med kolleger fra dit lokalområde.

Fyraftensmødet er gratis for GL's medlemmer. GL giver et glas vin og et let måltid. Transporten er for egen regning.

Tilmeld dig her

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 26. september kl. 12.00

 

Emner:  
Interessent: