Fyraftensmøde med Brian Degn Mårtensson, Aarhus

Arrangement
 
I Aarhus 11. maj - gratis for medlemmer

Tag din kollega med og kombinér et spændende fagligt input med lidt lækkert til ganen og debat med kolleger fra dit lokalområde.

Fyraftensmødet afholdes Torsdag den 11. maj kl. 16.00 - 18.30 hos Best Western the Mayor Hotel, Banegårdspladsen 14, 8000 Århus C.

Hvorfor underviser vi, og hvordan bør vi gøre det?Hvad skal undervisningen føre til? Hvorfor? Hvad er den dybere mening med al det besvær, undervisningen afstedkommer for både underviseren og den underviste? Aldrig før har en sådan diskussion været mere påkrævet end nu, hvor hele uddannelsessystemet bliver reformeret fra top til bund. Udgangspunktet vil være et filosofisk blik på menneske og kultur, humanitet og civilisation.

Brian Degn Mårtensson er forfatter til en række bøger om pædagogik, undervisning, filosofi og videnskabsteori, f.eks. konkurrencestatens pædagogik. Han har i de senere år gjort sig bemærket som en skarp kritiker af målstyring i uddannelsessystemet.

Brian Degn Mårtensson er pædagogisk filosof og ansat på Aarhus Universitet.

Tilmeld dig her

Sidste frist for tilmelding er onsdag den 10. maj kl. 12.00

Arrangementet er gratis og eksklusivt for GL-medlemmer. GL giver et glas vin og et let måltid. Transporten er for egen regning.

Har du praktiske spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Lone Fajnzylber på lf@gl.org

 

Se møde med samme emne i KØBENHAVN 4. maj og i ODENSE 9. maj

Emner:  
Interessent:  

Se møde med samme emne i KØBENHAVN 4. maj 

og

i ODENSE 9. maj