Deltag i Uddannelsesalliancens demonstrationer mod nedskæringer 5. oktober

Arrangement
 
GL's hovedbestyrelse opfordrer medlemmerne til at deltage i Uddannelsesalliancens demonstrationer 5. oktober kl. 16.00 mod nedskæringer i uddannelsessektoren.

​GL's hovedbestyrelse opfordrer medlemmerne til at deltage i Uddannelsesalliancens demonstrationer mod nedskæringer på uddannelse torsdag den 5. oktober 2017. I de fire byer: Aarhus, Aalborg, Odense og København, er der mulighed for at samles ved et GL-banner.

Mød op ved banneret i:

Aarhus kl. 15.45 i Reginakrydset (Sønder Allé/Ryesgade). Herfra går vi til Rådhuspladsen, hvor demonstrationen begynder kl. 16 og slutter kl. 18.00. 

Odense fra kl. 15.30 på Amfipladsen (demonstrationspladsen). Demonstrationen begynder kl. 16.00 og slutter kl.18.35 

Aalborg fra kl. 15.30 på Gammeltorv (demonstrationspladsen). Demonstrationen begynder kl. 16.00 og slutter kl.20.30

København kl. 15.45 på Gammeltorv ved Caritasspringvandet. Herfra går vi over til Nytorv, hvor demonstrationen begynder kl. 16.00 og slutter kl. 18.00. NB: Bemærk ændret adresse i København​​​​ (Demonstrationen skal således hverken til Rådhuspladsen eller Christiansborg).

NB! Uddannelsesalliancen afholder også demonstration i Rønne på  Store Torv, 3700 Rønne. Demonstrationen begynder kl. 12.30 og slutter kl. 14.30 

IMG_3388.JPG 

Programmerne for demonstrationerne kan ses på Uddannelsesalliancens hjemmeside.

GL opfordrer jer i øvrigt til at tage billeder fra demonstrationerne og sende dem til sekretariatet på mail. (Billederne bruger vi til at lave en collage, som lægges på hjemmesiden og deles på sociale medier.) 

Demonstranter på gaden mod nedskæringer på gymnasieuddannelserne

Mød op og deltag, hvis det passer i forhold til din undervisning.

Emner: Uddannelse; Nedskæringer
Interessent: