Skoleøkonomi - kursus for medarbejderrepræsentanter og TR

Arrangement
 
Tirsdag den 11. oktober 2016

Kursus i skoleøkonomi 2016 i København                  

GL afholder økonomikursus for medarbejderrepræsentanter og TR

Gymnasiereformen og det seneste års nedskæringer og varslinger om nedskæringer på det gymnasiale område kræver skoleledelsens ekstra fokus på økonomi. Kurset er introduktion til eller en genopfriskning af regnskaber og budgetter.

Styreformen med selveje og taxameterstyring på de gymnasiale uddannelser bevirker, at skoleledelsen har stor fokus på økonomi og bundlinje. Det stiller store krav til bestyrelsesrepræsentanternes og tillidsrepræsentanternes evne til at forstå, fortolke og stille spørgsmål til skolens budget og regnskab. Opgaven er blevet mere krævende i forbindelse med det seneste års nedskæringer og varslinger om nedskæringer på det gymnasiale område.

Kurset skal ses som en  introduktion til eller en genopfriskning af regnskaber og budgetter samt til, hvordan økonomien fungerer på en statslig selvejende institution med taxameterstyring. Kurset ligger efter offentliggørelse af et finanslovsforslag for 2017 og lige inden budgetgodkendelsen i bestyrelsen.

Kurset er af en dags varighed og afholdes: 

Tirsdag den 11. oktober 2016 kl. 9.30 - 16.00

MBK Kursuscenter
Pilestræde 61, 1. sal, 1112 København K

Arbejdsform

Oplæg og gruppearbejde.

Målgruppe

Medarbejderrepræsentanter og TR ved gymnasiale uddannelser.

Underviser

En økonomiansvarlig fra en skole, en medarbejderrepræsentant/TR fra den gymnasiale sektor og konsulent Anette Rachlitz, GL.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist senest onsdag den 28. september 2016 kl. 23:00.

Tilmeld dig her

Se program her

Pris

Kursusafgift og transport betales af GL, hvis du er medlem. Hvis du ikke er medlem koster det 1.000 kr. at deltage, og GL betaler ikke transport.

Bestil transport her

Foretag rejseafregning online her

Emner:  
Interessent: Medarbejderrepræsentant