SIP-kurser tilmelding

 
 

​​​​​​​​​​​​​​​​​Skoleudvikling i praksis (SIP) skal understøtte reformimplementeringen.

SIP 4-kurserne afholdes i april 2018. Der åbnes for tilmelding den 5. februar 2018, og bemærk, at sidste frist for tilmelding er den 14. marts 2018. Tilmelding efter fristen er mulig, men kursusdeltageren må da selv hente programmet fra hjemmesiden samt evt. søge info om rejseplan og parkering.

Ministeriet er ansvarlig for indholdet, og kursusforløbene ledes af læringskonsulenterne. GL-E administrerer tilmeldinger og fakturering.

Pris: SIP 4-kurserne i 2018 koster 400 kr. pr. deltager. Ved afbud senere end 14 dage før kurset refunderes beløbet ikke, men skolen kan sende en anden deltager i stedet.​

Tilmelding

Personkredsen, der tilmeldes SIP4 kan godt variere fra de, der deltog i SIP1, SIP2 og SIP3, så skolen kan sende de mest relevante i forhold til emnet.

OBS: En skole kan deltage med 3-4 personer til et SIP kursus. Skoler, der rummer flere afdelinger og uddannelser, kan tilmelde 2 personer pr. adresse.

Tilmelding sker ved at vælge det ønskede SIP 4-kursus blandt de 5 alternative datoer fra menuen 'Vælg kursus' her. De 5 alternative kurser er ens.

Efter at have valgt ønsket kursus anføres så arbejdsplads (betaler). Begynd med at skrive skolens navn, så kommer den op. Derefter indtastes deltagerne én ad gangen med oplysning om navn, e-mail og funktion på skolen (lærer /leder). (Privatskoler vælger 'nej' i feltet 'Betaleren er en offentlig institution', og så forsvinder feltet, som de offentlige skoler skal udfylde med EAN nr.).

Klik på 'Opret' for at lægge den første klar til tilmelding, hvorefter den næste der ønskes tilmeldt kan registreres. Slut af med 'Godkend tilmelding'. Først ved det tryk bliver de registrerede personer tilmeldt til kurset.

Bekræftelsesmail sendes til de enkelte tilmeldtes mailadresser. OBS tjek spamfilter, hvis be​kræftelsen ikke straks kommer.

Emner:  
Interessent:  

I kan se Undervisningsministeriets indbydelse fra 31.01.18 til SIP 4 her:

Invitation SIP 4​​

Pro​grammer

Program SIP 4 Aalborg
Program SIP 4 Fredericia​​
Program SIP 4 Hellerup
Program SIP 4 Nyborg
Program SIP 4 Roskilde​