Ministerielle konferencer

 
 

​​​​​​​​​​​​Informationsmøder om de justerede adgangskrav til de gymnasiale uddannelser (opdatering 2.1.2020: Der er kun ledige pladser på mødet på Mulernes Legatskole, Odense) 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet afholder informationsmøder om de justerede adgangskrav ved optagelse på de gymnasiale uddannelser, der træder i kraft for optaget til sommer. Møderne er åbne for deltagere fra landets kommunale vejledere samt for deltagere fra de gymnasiale institutioner.

Møderne er gratis, men deltagelse forudsætter, at man er tilmeldt via linket til højre på denne side. Der maksimalt deltage 2-3 personer fra hver institution.
Læs vejledningen nederst før du tilmelder dig.

Møderne foregår:

Torsdag den 9. januar 2020 kl. 9..00-11.00 på Høje-Taastrup Gymnasium, Frøgård Allé 2, 2630 Taastrup​
Der er ikke flere ledige pladser​ (venteliste)

Torsdag den 9. januar 2020 kl. 14.00-16.00 på Mulernes Legatskole, Gillestedvej 11, 5240 Odense

​Fredag den 10. januar 2020 kl. 10.00-12.00 på Århus Akademi, Gøteborg Allé 2-4, 8200 Århus N
Der er ikke flere ledige pladser (venteliste) 

Tilmeldingsfristen er mandag d. 6. januar 2020 kl. 12.00.​

Vigtigt - læs denne vejledning inden du tilmelder dig:

1. I vælger, hvilket møde I vil tilmeldes fra rulleboksen øverst på tilmeldingssiden.

2. Man kan tilmelde flere i samme arbejdsgang: Først indtastes oplysninger om den første deltager og så trykkes 'opret'. Herefter tilmeldes den næste og man trykker 'Opret'. Når man er færdig trykkes på 'Godkend tilmeldinger'.
Man er først tilmeldt, når der er trykket på 'Godkend tilmeldinger'. Er der kun én deltager, trykkes først 'Opret' og herefter på 'Godkend tilmeldinger'.

3. Da  deltagelsen er gratis, skal man ved alle tilmeldinger i feltet 'Betaler er en offentlig institution' vælge 'Nej'. Herved forsvinder de ellers obligatoriske felter med EAN nr. og att. person. Feltet 'Ordre ref.' skal ikke udfyldes af deltagere fra gymnasiale institutioner.

Specielt for deltagere fra KUI:

Da tilmeldingssystemet er udformet til den gymnasiale sektor, må vi omgå det lidt for at håndtere eksterne tilmeldinger:

4. I feltet 'Arbejdsplads' skal alle KUI-​deltagerne vælge arbejdspladsen 'KUI, Vesterbrogade 6D, København V'. Skriv KUI, så kommer valgmuligheden op.

5. I feltet 'Ordre ref.' skrives, hvilken kommune, I kommer fra.​

Emner:  
Interessent:  

Tilmeld jer her: ​​

Læs først vejledning her​.