FIP dialogmøde tilmelding

 
 
Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling ønsker med FIP-kurserne at understøtte den faglige og pædagogiske udvikling i de enkelte fag.

​​​​Faglig udvikling i praksis (​FIP-kurserne) i efteråret 2016 afholdes som åbne dialogmøder mellem interesserede lærere og ledere om udkast til nye læreplaner.  Ministeriet er ansvarlig for indholdet, og kurserne/dialogmøderne ledes af fagkonsulenterne. GL-E administrerer tilmeldinger og fakturering for ministeriet. FIP-dialogmøderne i efteråret 2016 er gratis.

FIP-heldags ​kurserne i foråret 2017 vil fokusere på at drøfte og formidle ændringerne i læreplanerne. Tilmelding til FIP kurser i foråret 2017 sker via menupunktet FIP-kurser 2017 tilmelding, der bliver tilgængeligt, når ministeriet er færdig med at planlægge møderne.

Målgruppen FIP-dialogmøderne i efteråret 2016 er åbne møder, men man skal tilmelde sig nedenfor.

Pris: Det er gratis at deltage i efterårets FIP-dialogmøder. 

Tilmelding

Tilmelding sker ved at vælge det relevante kursus fra rullemenuen nedenfor. OBS: Processen skal fuldføres for ét kursus ad gangen

Først vælges skole (betaler). Begynd med at skrive skolens navn, så kommer den op. Så indtastes deltagerne én ad gangen med oplysning om navn, e-mail og funktion på skolen (lærer/leder). Der skal stå noget i alle felterne også selv om 'ordre ref.' og 'att.person' ikke anvendes ved efterårets dialogmøder. Skriv fx henholdsvis 'FIP' og 'nn' i de to felter.​​
Klik på 'Opret' for at lægge den tilmeldte klar til tilmelding. Nu kan man evt. tilmelde næste person. Slut af med 'Godkend tilmelding' når du er færdig med alle tilmeldinger til kurset. Husk også at trykke 'Godkend tilmelding' efter 'Opret' hvis du kun tilmelder én person. Først efter tryk på 'Godkend tilmelding' bliver man tilmeldt.

Herefter kan processen gentages for næste kursus du vil lave tilmelding til.

Du kan se det præcise kursussted og evt. yderligere oplysninger om kurset på GL-E siden med FIP- og SIP kursusbeskrivelserne, her.
Kurserne er opført i datoorden, men du kan også søge på det enkelte kursus.

Bekræftelsesmail sendes til de tilmeldtes mailadresser. OBS tjek spamfilter hvis bekræftelsen ikke straks kommer. ​

Emner:  
Interessent: