Suppleringsvalg til stående udvalg for ikke-fastansatte

Er du vikar, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du nu være med til at sikre og forbedre arbejdsvilkår for ikke-fastansatte.

Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) afholder suppleringsvalg til det stående udvalg for de ikke-fastansatte og ledige dette efterår. Flere af udvalgets nuværende medlemmer er i den heldige situation, at de er blevet fastansat. Det betyder, at der nu mangler tre udvalgsmedlemmer og et antal suppleanter.

IFA-supp.png 

GL arbejder for at sikre og forbedre løn- og arbejdsforhold, pension og livsløn for vikaransatte og ledige gymnasielærere. Som udvalgsmedlem i det stående udvalg for ikke-fastansatte er du med til at rådgive GL's hovedbestyrelse om netop disse forhold og generelle arbejdsvilkår for de ikke-fastansatte og ledige.

Er du vikaransat, timelærer eller ledig gymnasielærer, kan du melde dig som kandidat frem til den 25. september 2016, hvor suppleringsvalget er et punkt på dagsordenen på GL's seminar for ikke-fastansatte. 

Hvis du ikke deltager på seminaret for ikke-fastansatte og ledige den 24.-25. september 2016, og du ønsker at stille op, skal du meddele dette pr. mail til Biljana Muncan senest fredag den 23. september.

En kandidat skal have mellem 5-25 stillere. Kandidat-/stillerliste finder du her: Stillerliste IFA 2016 - suppleringsvalg.docx

Du vil have mulighed for at samle stillere på seminaret den 24.-25. september.

Hvis der er flere kandidater, end der er ledige pladser i udvalget, gennemføres der valg i oktober 2016.

 

Læs mere om seminaret for ikke-fastansatte og tilmeld dig.

Emner: Organisation; Stående udvalg; Ikke-fastansatte
Interessent:  
Artikeltype: