Formularer

Denne side viser et overblik over diverse formularer til GL.

 

 

Anmeldelse af arbejdsskadehttp://www.gl.org/loenogans/arbejdsmiljoe/Sider/Arbejdsskade.aspxAnmeldelse af arbejdsskadeArbejdsskader skal anmeldes inden 9 dage af arbejdsgiveren. Følg op på at det sker.
Annoncering - Faglige foreningerhttp://www.gl.org/GLE/omGLE/Sider/Annoncering---Faglige-foreninger.aspxAnnoncering - Faglige foreningerGL-E udsender et helårskatalog hvert år i maj måned for det kommende skoleår samt et appendiks-katalog i december.
Efteruddannelsespuljehttp://www.gl.org/medlem/medlemstilbud/Sider/Efteruddannelsespulje.aspxEfteruddannelsespuljeTilskud til efter- og videreuddannelse til ikke-fastansatte og arbejdsløse GL-medlemmer
Forsikringerhttp://www.gl.org/medlem/medlemstilbud/Sider/Forsikringer.aspxForsikringer21-01-2018 23:00:00Få adgang til et af markedets billigste forsikringsselskaber
Indmeldelsehttp://www.gl.org/medlem/Sider/Indmeldelse.aspxIndmeldelseHer melder du dig ind i GL.
Kollektiv støtteordninghttp://www.gl.org/medlem/medlemstilbud/Sider/Kollektivstoetteordning.aspxKollektiv støtteordning04-01-2018 23:00:00Få 5.000 kr/md ved uforskyldt arbejdsløshed
Medlemsinitieret arrangementhttp://www.gl.org/arrangementer/Sider/Medlemsinitieret-arrangement.aspxMedlemsinitieret arrangementEr du medlem af GL, kan du få dækket op til 10.000 kr. til et arrangement for erhvervsaktive medlemmer af GL.
Rejseafregninghttp://www.gl.org/arrangementer/Sider/Rejseafregning.aspxRejseafregningFormular til rejseafregning efter rejseaktivitet i GL.
Rejsebestillinghttp://www.gl.org/arrangementer/Sider/Rejsebestilling.aspxRejsebestillingRejsebestilling til GL-arrangementer.
Valg af TR/ARhttp://www.gl.org/omGL/organisation/TR/Sider/ValgafTRogAR.aspxValg af TR/AR19-06-2018 22:00:00Valget finder sted ved skriftlig/hemmelig afstemning blandt alle lærere på skoler/kurser med mindst 5 ansatte.
Valg og anmeldelse af ny arbejdsmiljørepræsentanthttp://www.gl.org/loenogans/arbejdsmiljoe/Sider/Valg_anmeldelse_AR.aspxValg og anmeldelse af ny arbejdsmiljørepræsentantAntallet af AR fastsættes af arbejdsgiver i samarbejde med de ansatte. Alle ansatte skal kunne komme i kontakt med deres arbejdsmiljørepræsentanter.

Emner:  
Interessent:  
Artikeltype: