Coaching

​​GL tilbyder gratis coaching til GL-medlemmer, der er blevet varslet afskediget, ikke blevet genansat i en vikarstilling eller er ledige.

afsk-coaching.png 

Coachingsamtalerne tager udgangspunkt i din aktuelle situation med henblik på at skabe inspiration, indsigt og nye vinkler på din situation.

Har du brug for krisehjælp i forhold til en opsigelse, er dette tilbud også brugbart.

Coachen giver konkret psykologisk viden om stress og trivsel, så du bedre kan orientere dig og finde en vej videre i både karriereforløb og personlig retning.

Coachen er i sin tilgang værdifri og lyttende. Coachen vil stille spørgsmål, lytte, udforske potentialer og give medlemmet support og nye strategier for fremtiden.

Tilbuddet omfatter op til 5 individuelle samtaler med coach Lene Bjergland, som er cand. mag. og psykoterapeut med speciale i stress og trivsel. Det er også en mulighed, at coaching sker sammen med andre.

Lene har igennem en årrække hjulpet GL-medlemmer.

Coachingen finder sted i København eller Aarhus. Der er også mulighed for, at samtalerne kan foregå via Skype.

Er du interesseret i at benytte dette medlemstilbud, kan du kontakte GL på mail eller tlf. 33 29 09 00.

Du kan benytte medlemstilbuddet, hvis du er opsagt fra fast stilling, ikke blevet forlænget i vikarstilling, er ledig eller er varslet ned i tid og bliver berettiget til suppplerende dagpenge. Endvidere skal du have været medlem af GL uafbrudt i minimum de seneste 12 måneder og haft beskæftigelse ved en gymnasial uddannelse.

 

Coaching til fastansatte
GL tilbyder også mod betaling individuel coaching til fastansatte. Læs mere om tilbuddet og tilmeld dig her​.

Emner:  
Interessent: Vikar; Arbejdsløse
Artikeltype: Medlemstilbud; Medlemstilbud afskedigede
Se også andre tilbud for GL-medlemmer, der er varslet opsagt, ikke fået forlænget en vikaransættelse eller er ledige.